Libnet.ro
UNICEF

19:00

EUROSTAT: Guvernul roman si bulgar aloca cele mai mici cheltuieli pentru sport si recreere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Guvernul roman si bulgar aloca cele mai mici cheltuieli pentru sport si recreere

Guvernele statelor membre UE au alocat in 2018 suma de 50,7 miliarde de euro din cheltuielile guvernamentale pentru recreatie si sport, Bulgaria si Romania ocupand ultimele locuri in functie de cheltuielile pe cap de locuitor cu 11 euro, respectiv 30 de euro, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: O guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a negat ca Guvernul PNL ar urma sa taie salariile bugetarilor si pensiile si a precizat ca o guvernare liberala inseamna taxe mai mici si mai putine pe care trebuie sa le plateasca toata lumea.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

City-break in septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinatie urbana

Niciodata nu sunt prea multe haine. Daca este nevoie de ele?, ar spune unele femei. Adevarat, tocmai de aceea exista o tehnica prin care iti poti construi o garderoba capsula ori, daca vrei sa pleci intr-o minivacanta in aceasta toamna, te poti folosi de o regula usoara: realizarea tinutelor inainte de plecare. Cele mai bune .

Trucuri de frumusete de pe vremea bunicii. Cele mai bune masti si creme de fata

Oricine poate arata bine cu bani, spun unii. Saloane de infrumusetare, produse cosmetice care fac minuni, serviciile esteticianului, toate te fac sa arati mai tanara si, daca nu se face abuz, si mai frumoasa. Dar asta nu inseamna ca femeile cu venituri reduse sunt urate. Ba chiar ele cunosc unele trucuri de infrumusetate pe care .

Julio Iglesias implineste azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cantaretului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie, fiind totodata si in topul celor zece artisti cu cele mai numeroase vanzari din istorie, la nivel mondial. Artistul are in.

Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, afirma ca orasul nu mai poate sa ramana la stadiul de oras al proiectelor promise si nerealizate. El trece in revista cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate de administratia locala.

ANALIZA Care sunt cele mai puternice si mai slabe judete din Romania.Harta discrepantelor

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit noii analize KeysFin Local Business.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )