Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, afirma ca orasul nu mai poate sa ramana la stadiul de oras al proiectelor promise si nerealizate. El trece in revista cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate de administratia locala. continuă pe Adevărul

Business report: Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban. Cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare. Manolea: obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, am uitat de unde a pornit nevoia de a semna

Nu va incadrati la Programul Noua Casa? Iata cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare la ora actuala *Renault a dat in judecata un client din Romania, dupa ce il despagubise pentru ca i-a vandut o masina cu motor prost * Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban * Bogdan Manolea: Suntem atat de obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, incat am uitat de unde a pornit nevoia de a semna * Dan Pascariu: De-a lungul celor trei decenii, BNR a tinut locul guvernelor astfel incat Romania sa nu colapseze * Cat de importanta e independenta bancii centrale in reducerea riscului sistemic? Cateva observatii empirice * Compania aeriana australiana Qantas a vandut in numai 10 minute toate biletele pentru un zbor catre nicaieri * Toate sedintele CA al BNR se desfasoara online pe o retea interna securizata a BNR * Alarma in Indexul BM: Copiii romani nu vor atinge decat 58% din potentialul lor de productivitate.

Cele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

Pregatirea pentru toamna implica o serie de schimbari care te vor ajuta sa te adaptezi noilor condit.

Orban: Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova

Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova, a declarat, duminic.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu .

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

ANALIZA Care sunt cele mai puternice si mai slabe judete din Romania.Harta discrepantelor

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit noii analize KeysFin Local Business.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )