Libnet.ro
UNICEF

22:30

Eurostat: Romania a exportat in UE vin in valoare de 25 mil euro, importul este aproape dublu

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania a exportat in UE vin in valoare de 25 mil euro, importul este aproape dublu

Romania a importat din tarile Uniunii Europene vin in valoare de peste 46 de milioane de euro in 2018 si a exportat vin in valoare de 24,9 milioane de euro, potrivit Eurostat, citat de Mediafax. in tarile din afara UE, Romania a exportat vin de 5,471 milioane euro si a importat de 15,6 milioane euro. Anul trecut, productia de vin din Uniunea Europeana incluzand vin spumant, foritifiat si must) a ajuns la 15 miliarde de litri. Cele mai mari productii au fost in Italia, Spania, Franta, urmate de Portugalia, Germania si Ungaria. continuă pe Hotnews

Sectorul apicol din Romania va primi un sprijin de 31,5 mil. euro in perioada 2020-2022

Adrian Oros, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, sustine propunerea Comisiei Europene exprimata in cadrul Reuniunii AGRIFISH de a creste sprijinul financiar alocat programului dedicat sustinerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, dupa anul 2022, potrivit unui comunicat al MADR.

(P) Cea de-a treia cladire de birouri din CBC Campus din Cluj-Napoca, o investitie de 14 mil. Euro, a atins un grad de pre-inchiriere de 70% si estimari de inchiriere integrala pana in martie 2020

Cea de-a treia cladire de birouri din CBC - Cluj Business Campus, cel mai complex campus de business din Cluj-Napoca, va fi finalizata in prima parte a anului 2020, dupa o investitie de 14 mil. Euro. Bitdefender, Accesa, Catalysts si Royal School.

Anunt important de la ANM! Iarna grea in Romania. Cand vin ninsorile si gerul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Dupa ce ne-am obisnuit cu temperaturi mult mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, meteorologii anunta ca valorile termice vor cobori sub zero grade Celsius spre finalul lunii noiembrie. ANM: Nu putem exclude episoadele mai scurte cu fenomene severe Meteorologii anunta ca .

Aproximativ 5.000 de fermieri din Mures, Harghita si Covasna vor primi 61 mil. euro, fonduri UE accesate de Ungaria

Aproape 5. 000 de fermieri din judetele Mures, Harghita si Covasna vor primi in acest an un sprijin in valoare totala de 61 de milioane de euro prin intermediul Fundatiei Pro Economica, din fonduri europene accesate de Guvernul Ungariei, transmite Agerpres.

Tomis Park Constanta, la a doua faza de dezvoltare dupa o investitie de 20 mil. euro in 252 apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale din Constanta, a inceput lucrarile la faza a doua a proiectului. Aceasta va include 252 de apartamente si va fi predata in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, atat in.

Bugatti vrea un model electric. Va costa 1 MIL. euro

Constructorul francez de automobile premium Bugatti Automobiles SAS vrea sa isi extinda clientela, adaugand supercar-ului Chiron, care costa 2,5 milioane euro, un model mai accesibil, transmite Bloomberg.

Cota de piata a masinilor diesel vandute in Romania s-a stabilizat: 25% dupa primele 10 luni ale anului

25% dintre masinile noi cumparate de romani in primele 10 luni ale anului au avut motorizare diesel, in timp ce cota de piata a masinilor cu motoare pe benzina a ramas constanta la 71%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )