Libnet.ro
UNICEF

08:30

EXATLON: GIANI KIRITA, la pamant dupa moartea persoanei DRAGI: Am ramas FARA GLAS! Nu pot sa cred

B1 B1,
EXATLON: GIANI KIRITA, la pamant dupa moartea persoanei DRAGI: Am ramas FARA GLAS! Nu pot sa cred

Giani Kirita a fost foarte afectat cand a aflat de trecerea in nefiinta a marelui comentator sportiv Cristian Topescu. Eu sunt un tip efervescent, dar acum practic am ramas fara glas! Nu-mi vine sa cred . continuă pe B1

Prima reactie a Roxanei, fiica lui Giani Kirita, dupa ce s-a impacat cu fostul iubit. Ce a spus aceasta despre familiile celor doi...

Roxana, fiica lui Giani Kirita, s-a impacat cu Faris, fostul iubit, dupa o despartire care a durat aproape 5 luni. Cei doi aveau o relatie de doi ani, insa, in ianuarie au decis sa se desparta. Vestea.

Giani Kirita, in centrul unui scandal cu droguri: Politistii au descoperit cocaina la domiciliul vedetei (FOTO)

In ciuda faptului ca Giani Kirita a negat vehement ca a fost cu droguri la domiciliu in urma unei perchezitii, judecatorii au facut public faptul ca acesta a fost prin cu 2,73 grame de cocaina. Cu toate ca.

Exploziv! Cata cocaina au gasit politistii la Giani Kirita!

La un an de la izbucnirea scandalului legat de droguri, negat vehement atat de Giani Kirita, cat si de DIICOT, adevarul a iesit la iveala, judecatorii dezvaluind cata cocaina s-a gasit asupra fostului.

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Din pacate, o veste trista: Dupa moartea Ionelei Prodan o alta tragedie se abate asupra muzicii populare romanesti. Este vorba de indragita artista... (FOTO)

Dupa moartea Ionelei Prodan, lumea muzicii populare romanesti primeste o noua lovitura, cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, fiind in coma. Aceasta a suferit un accident vascular, potrivit.

Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia a declarat la Antena 3, dupa ce a aflat vestea trecerii in nefiinta a lui Cristian Topescu, ca acesta a fost cel mai mare crainic al Romaniei si ca probabil nu va fi egalat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )