Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Imagini devenite virale: Cum a fost intampinata o profesoara de catre elevii sai

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini devenite virale: Cum a fost intampinata o profesoara de catre elevii sai

O profesoara de la Colegiul National Gib Mihaescu din Dragasani, judetul Valcea, a avut parte de o frumoasa surpriza, acum la final de an scolar, fiind intampinata, intr-un mod inedit, de elevii carora le este diriginta. intreaga scena a fost filmata, iar imaginile au devenit virale pe Facebook, ajungand, in doar trei zile, la peste 2,3 milioane de vizualizari. continuă pe Hotnews

Digi 24: VIDEO Imagini incredibile in Gara de Nord din Bucuresti. Controlorul unui tren a fost uitat pe peron

Controlorul unui tren Sageata Albastra care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste a fost uitat, vineri dimineata, pe peronul Garii de Nord din Bucuresti.

VIDEO Imagini revoltatoare surprinse la Galati: o femeie isi foloseste copiii la furat. Suntem o natie de hoti!

Imaginile au fost filmate de camerele de supraveghere de la sediul unei scoli de soferi din cartierul galatean Aviatie. Conform patronului societatii, acelasi grup a mai fost surprins la furat si in urma cu circa o luna, dar persoanele nu au fost identificate.

VIDEO Imagini care ar dovedi ca Iranul a atacat joi un petrolier, facute publice de SUA. O nava a Garzilor Revolutionare pare ca recupereaza o mina magnetica neexplodata

Armata americana a facut public un clip video ce ar arata o nava de patrulare a armatei iraniene ce se aproapie de unul dintre cele doua petroliere atacate joi in Golful Oman, imaginile fiind lansate in spatiul public pentru a dovedi ca Iranul a fost responsabil de atac, scrie Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )