Libnet.ro
UNICEF

11:00

Festivalul Enescu 2017. Agenda zilei - 19 septembrie

Antena3 Antena3,
Festivalul Enescu 2017. Agenda zilei - 19 septembrie

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Alte evenimente DUO CLAUDIA CODREANU. continuă pe Antena3

FESTIVALUL ENESCU 2017 AGENDA ZILEI 17 SEPTEMBRIE

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte camerale NICOLAS DAUTRICOURT vioara GARY HOFFMAN.

Festivalul Enescu 2017. Agenda Zilei - 18 septembrie

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte.

Tenorul Jonas Kaufmann isi reprogrameaza aparitia in cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o editie viitoare a Festivalului din motive de sanatate

Tenorul Jonas Kaufmann isi reprogrameaza recitalul de duminica, 17 septembrie, de la ora 16. 30, la Ateneul Roman din cadrul Festivalului Enescu 2017 pentru o editie viitoare a Festivalului, din motive de.

Festivalul Enescu: Recitalul de duminica al tenorului Jonas Kaufmann, anulat din motive de sanatate

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia sa sustina duminica un recital in cadrul Festivalului George Enescu, isi reprogrameaza aparitia pentru o editie viitoare, din motive de sanatate, anunta organizatorii.

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 in rolul titular din Damnatiunea lui Faust, de Berlioz, prezentata in premiera cu proiectii multimedia live

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, in rolul titular din Damnatiunea lui Faust, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nel.

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, prezentata in premiera cu proiectii

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, intr-una dintre premierele acestei editii a Festivalului: prezentarea celebrei opere, in versiune concertanta, cu proiectii multimedia live.

CHEFI LA CUTITE LIVE din 19 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO

CHEFI LA CUTITE LIVE din 19 septembrie. ONLINE STREAM Antena 1 - VIDEO. Fiecare editie noua stabileste noi provocari in farfurie pentru juratii de la Chefi la cutite. Obisnuiti sa fie mereu.

Curs valutar 19 septembrie. Leul creste usor

Cursul valutar valabil pentru astazi, 19 septembrie, arata o apreciere a leului in fata principalelor valute, mai putin in fata dolarului american, care inregistreaza o crestere usoara.

19 septembrie in istorie: Prusacii ajung la Paris. Nemtii ajung la Kiev

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 19 septembrie .

O mie de consumatori din Amara raman fara gaze pe 19 septembrie. Cand se reia alimentarea catre populatie

Aproximativ o mie de consumatori din localitatea Amara raman fara gaze mai bine de 24 de ore. Pentru revizia anuala si remedierea defectiunilor pe reteau de transport de catre S. N Transgaz, compania Distrigaz Sud Retele sisteaza alimentarea in localitatea Amara de pe 19 septembrie, incepand cu ora 07. 30 pana pe 20 septembrie ora 07.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )