Libnet.ro
UNICEF

07:15

A fost stabilita ora la care va juca luni Simona Halep cu Naomi Osaka la Melbourne

România Liberă România Liberă,
A fost stabilita ora la care va juca luni Simona Halep cu Naomi Osaka la Melbourne

Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA. continuă pe România Liberă

intrebarea care facut-o pe Simona Halep sa izbucneasca in ras dupa meciul cu Eugenie Bouchard

Simona Halep a trecut un hop greu in meciul cu Eugenie Bouchard, nu neaparat din cauza adversarei, ci mai ales din pricina accidentarii pe care o are.

Simona Halep lupta pentru sferturile de finala. S-a stabilit ora meciului din optimi cu japoneza Naomi Osaka

Simona Halep este la numai un pas de a-si egala cea mai buna performanta de la Autralian Open, aceea de a juca in sferturile de finala.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

Cu cine va juca Simona Halep in optimi, la Australian Open. Cosmar pentru romanca

Simona Halep are parte de o adversara dificila, dupa ce s-a calificat in optimi, la Australian Open. Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, s-a calificat pentru prima data in cariera ei in optimie d.

Cu cine va juca Simona Halep in optimi, la Australian Open. Vesti bune pentru romanca

Simona Halep are parte de o adversara dificila, dupa ce s-a calificat in optimi, la Australian Open. Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, s-a calificat pentru prima data in cariera ei in optimie d.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA).

LIVE Text Simona Halep vs Lauren Davis (de la ora 02:00)

Lauren Davis 76 WTA) este obstacolul pe care Simona Halep 1 WTA) trebuie sa il treaca pentru a ajunge in optimile de la Australian Open. Partida din turul trei al Grand Slam-ului de la Melbourne este in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro de la ora 02:00.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis 76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), pe arena Rod Laver.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )