Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fostul sef al Interpol, condamnat la peste 13 ani de inchisoare in China

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al Interpol, condamnat la peste 13 ani de inchisoare in China

Fostul sef al Interpol, Meng Hongwei, a fost condamnat la 13 ani si jumatate de inchisoare in China, potrivit unui tribunal local, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Fostul sef chinez al Interpol, condamnat la 13 ani de inchisoare

Fostul presedinte chinez al Interpolului, a carui disparitie in 2018 a tinut cronica si care a ajuns.

China: Meng Hongwei, fostul sef al Interpol, CONDAMNAT la 13,5 ani de inchisoare pentru coruptie

Chinezul Meng Hongwei, fost sef al Interpol, a fost condamnat marti la 13 ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie, transmite Agerpres. Meng Hongwei 65 de ani), fost viceministru chinez al securitatii.

Liviu Dragnea afla marti daca va fi eliberat. iCCJ s-ar putea pronunta asupra recursului facut de fostul lider PSD, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-ar putea pronunta, marti, asupra recursului in casatie formulat de Liviu Dragnea fata de condamnarea la 3 ani si 6 luni din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Meng Hongwei, fostul sef al Interpol, a fost condamnat, in China, la 13 ani si jumatate de inchisoare pentru fapte de coruptie

Meng Hongwei, care preluase conducerea Interpol in noiembrie 2016, a fost condamnat, marti, in China, la 13 ani si jumatate de inchisoare pentru fapte de coruptie, potrivit AFP preluata de news. ro. El nu va.

Fostul presedinte chinez al Interpolului, condamnat in China la 13 ani si jumatate de inchisoare

Fostul presedinte chinez al Interpolului, a carui disparitie rocambolesca in 2018 a tinut cronica si care a ajuns de la varful politiei mondiale in inchisoare, a fost condamnat marti, in tara sa, la 13 ani si jumatate de inchisoare cu privire la coruptie, relateaza AFP.

Copile de 13 ani doborate de etnobotanice. Au fost luate cu ambulanta din toaleta unui mall

Doua copile de 13 ani au ajuns la spital dupa ce ar fi consumat etnobotanice. Acestea au fost luate cu ambulanta chiar din toaleta unui mall din municipiul Botosani.

Fostul sef al Interpol a fost condamnat la inchisoare in China

Fostul sef al Interpol, a carui disparitie rocambolesca in 2018 a tinut cronica si care a ajuns de la varful politiei mondiale in inchisoare, a fost condamnat marti, in tara sa, la 13 ani si jumatate de inchisoare cu privire la coruptie, relateaza AFP.

DNA cere inchisoare cu executare pentru Valeriu Zgonea, fostul sef al Camerei Deputatilor, acuzat de trafic de influenta

Un procuror DNA a cerut luni, la Tribunalul Bucuresti, condamnarea lui Valeriu Zgonea la inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care fostul presedinte al Camerei Deputatilor este acuzat a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean intr-o importanta functie publica.

Motivul pentru care fostul primar Ciuhandu, condamnat la munca in folosul comunitatii, cere anularea acestei obligatii

Fostul primar al Timisoarei Gheorghe Ciuhandu, condamnat in dosarul Poli la trei ani cu suspendare si 120 de zile de munca in folosul comunitatii, cere anularea obligatiei de a presta munca in folosul comunitatii invocand motive medicale.

Ancheta in Rusia dupa ce un baiat de 10 ani ar fi lasat insarcinata o fata de 13 ani

Presa locala din Rusia relateaza ca o fata de 13 ani ar fi ramas insarcinata cu un baiat de 10 ani. Copiii se pretind casatoriti pe profilele lor din retelele sociale. Autoritatile federale ruse ancheteaza cazul, relateaza Daily Mail.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )