Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriel Oprea deschide lista UNPR la europarlamentare: Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, printre candidati

B1 B1,
Gabriel Oprea deschide lista UNPR la europarlamentare: Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, printre candidati

Gabriel Oprea a anuntat sambata ca va deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, informeaza Agerpres. Printre candidatii formatiunii se numara si Ilie Nastase, si Anghel. continuă pe B1

Gabriel Oprea deschide lista UNPR la europarlamentare. Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, printre candidati

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

GABRIEL OPREA ANUNTA CA FIICA SI GINERELE SAU VOR CONTESTA IN INSTANTA RETRAGEREA TITLULUI DE DOCTOR: inca un atac la familie, in stil intelligence!

Liderul UNPR Gabriel Oprea anunta ca fiica sa si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor.

Gabriel Oprea, audiat la Sectia de investigare a magistratilor

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a fost audiat, astazi, in calitate de martor, la Sectia de investigare a magistratilor.

Gabriel Oprea anunta ca fiica si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor: inca un atac la familie, in stil intelligence!

Liderul UNPR Gabriel Oprea anunta ca fiica sa si ginerele sau vor contesta in instanta retragerea titlului de doctor, calificand decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) conform careia acestia au plagiat in lucrarile de doctorat drept inca un atac la familie, in stil intelligence.

Gabriel Oprea, audiat ca martor in dosarul lui Kovesi: Cred ca o cina privata nu incalca nicio lege

Gabriel Oprea a fost audiat joi dupa-amiaza, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi. Un cetatean roman a facut o plangere penala unui magistrat.

PSD valideaza in urmatoarea sedinta CEx lista pentru europarlamentare. Cine deschide lista pentru Bruxelles

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat ca luni sau martea viitoare va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD in urma careia partidul va valida lista cu candidatii la alegerile europarlamentare din luna mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )