Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Guvernantii sunt vinovati de transmiterea in masa a depresiei

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Guvernantii sunt vinovati de transmiterea in masa a depresiei

Gabriela Firea a reactional la recentele declaratii ale autoritatilor sanitare, care au transmis ca va fi imposibil ca sarbatorile de iarna de anul acesta sa aiba loc in mod normal. continuă pe Antena3

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

Gabriela Firea, despre gestionarea pandemiei COVID-19: Am cerut mereu testarea masiva. Cifrele sunt manipulate politic

Gabriela Firea a vorbit marti, la Antena 3, despre situatia din spitale in plina pandemie si diferenta dintre masurile luate in Romania si cele luate in alte tari europene: De ce sunt deschise scolile in Europa? Pentru ca se testeaza masiv.

Gabriela Firea crede ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul. Cele 4 nume avansate de social-democrata: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu sau Cristian Socol

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, este de parere ca social-democratii sunt cei care vor castiga alegerile parlamentare, scenariu in care, spune ea, este normal ca ei sa fie cei care propun.

Gabriela Firea: Raed Arafat se autocenzureaza de teama sa nu deranjeze Guvernul

Prim-vicepresedintele Gabriela Firea a afirmat, marti, la Antena 3 ca Raed Arafat se autocenzureaza si se rezuma la a anunta masurile drastice decise de Guvern, fara a-i contrazice din pozitia de specialist pe guvernanti. Si asta pentru ca, afirma Firea, sefului DSU i-ar fi teama ca ar putea sa-si piarda postul important pe care il are.

GABRIELA FIREA, DESPRE PLATA STIMULENTULUI: Situatia financiara e grea si au contribuit din plin domnii Orban si Citu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a declarat ca plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara, dar si ca situatia financiara a Municipalitatii e una dificila, in contextul diminuarii cotei din impozitul pe venit alocata PMB.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castiga alegerile parlamentare si a oferit si variantele de premier: Ciolacu, Grindeanu sau Dancu

Gabriela Firea, locul 1 pe listele pentru Senat in Capitala, a declarat la un post de televiziune ca Partidul Social Democrat va castiga alegerile parlamentare din luna decembrie. in acest scenariu, primarul in functie avanseaza si patru nume pentru propunerea de premier care va fi facuta presedintelui Klaus Iohannis: Marcel Ciolacu, Vasile Dancu, Sorin Grindeanu si Cristian Socol.

Gabriela Firea: Cand specimene precum Orban si Citu conduc tara spre prapastie

Gabriela Firea a transmis, pe o retea sociala, ca planul Guvernului PNL pentru anul viitor este unul singur: austeritate!.

Gabriela Firea are un careu de premieri pentru viitorul Guvern

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castigat alegerile parlamentare din decembrie si va fi partid.

Cum incearca Mitica Dragomir sa o apere pe Gabriela Firea. Ce gentleman, nu alta!

Dumitru Dragomir a decis in cele din urma sa renunte la postul de consilier la Primaria Capitalei, pe care il obtinuse la alegerile locale. Ulterior, mandatul fostului presedinte al LPF a fost invalidat de Judecatoria Sectorului 1. Asta dupa ce si-a pierdut sprijinul PSD sector 3, care i-a retras calitatea de membru. Mitica Dragomir ar .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )