Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriela Firea are un careu de premieri pentru viitorul Guvern

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea are un careu de premieri pentru viitorul Guvern

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castigat alegerile parlamentare din decembrie si va fi partid. continuă pe România Liberă

Bat si morcov: Cursuri obligatorii de afaceri pentru administratorii de firme si fonduri nerambursabile - propuneri pentru viitorul Guvern

Patronii de firme mici si mijlocii reuniti in Consiliul National al IMM-urilor CNIPMMR) fac un set de propuneri pentru viitorul Guvern, care va rezulta in urma alegerilor parlamentare programate in decembrie 2020, pe lista figurand fonduri nerambursabile pentru antreprenori, dar si introducerea unui carnet de conducere a afacerilor, prin care administratorii de firme care nu au studii economice vor fi nevoiti sa urmeze cursuri de antreprenoriat.

Gabriela Firea, umilita de toti bucurestenii. Detaliile socante au fost observate si de Nicusor Dan

Alegerile locale s-au terminat, iar NIcusor Dan este cel care a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei. Din pacate pentru castigator, nu si-a putut inca prelua mandatul si o acuza pe Firea de acest lucru. Nicusor Dan: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor De la termniarea alegerilor locale razboiul dintre Gabriela Firea si .

Gabriela Firea este convinsa ca PSD va castiga alegerile parlamentare si a oferit si variantele de premier: Ciolacu, Grindeanu sau Dancu

Gabriela Firea, locul 1 pe listele pentru Senat in Capitala, a declarat la un post de televiziune ca Partidul Social Democrat va castiga alegerile parlamentare din luna decembrie. in acest scenariu, primarul in functie avanseaza si patru nume pentru propunerea de premier care va fi facuta presedintelui Klaus Iohannis: Marcel Ciolacu, Vasile Dancu, Sorin Grindeanu si Cristian Socol.

Gabriela Firea: Cand specimene precum Orban si Citu conduc tara spre prapastie

Gabriela Firea a transmis, pe o retea sociala, ca planul Guvernului PNL pentru anul viitor este unul singur: austeritate!.

Gabriela Firea crede ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul. Cele 4 nume avansate de social-democrata: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu sau Cristian Socol

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, este de parere ca social-democratii sunt cei care vor castiga alegerile parlamentare, scenariu in care, spune ea, este normal ca ei sa fie cei care propun.

Cum incearca Mitica Dragomir sa o apere pe Gabriela Firea. Ce gentleman, nu alta!

Dumitru Dragomir a decis in cele din urma sa renunte la postul de consilier la Primaria Capitalei, pe care il obtinuse la alegerile locale. Ulterior, mandatul fostului presedinte al LPF a fost invalidat de Judecatoria Sectorului 1. Asta dupa ce si-a pierdut sprijinul PSD sector 3, care i-a retras calitatea de membru. Mitica Dragomir ar .

Gabriela Firea: Prefectul Capitalei aflat la cumparaturi a fost avansat de premierul Ludovic Orban. Doar e prieten cu premierul!

Gabriela Firea critica dur, pe o retea sociala, gestul premierului Ludovic Orban de a-l avansa pe fostul prefect al Capitalei la Secretariatul General.

Nicusor Dan: Primarul in functie este cel ales in 2016, Gabriela Firea, si o sa fie pana joi, vineri, cand o sa fiu instalat, deci responsabilitatea pentru tot ce se intampla in Bucuresti ii revine pana atunci (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca exista o oarecare confuzie pentru ca multa lume are impresia ca el este deja de o luna de zile primar general al Capitalei, desi.

ASTEPTAT SA FIE CEL MAI MARE IPO DIN ISTORIE Ant Group are toate aprobarile pentru listarea duala

Lansarea pe pietele din Hong Kong si Shanghai va avea loc in saptamanile urmatoare * Alibaba subscrie peste o cincime din IPO-ul Ant Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, saptamana aceasta, aprobarea finala de care mai avea nevoie - cea a autoritatii de reglementare a pietei de capital din China - pentru lansarea ofertei sale publice initiale IPO) duale prin care vrea sa atraga 35 de miliarde de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )