Libnet.ro
UNICEF

14:00

George Floyd a fost inmormantat. Cine sunt personalitatile surpriza care au participat la funeralii, pe fondul unor proteste fara precedent

B1 B1,
George Floyd a fost inmormantat. Cine sunt personalitatile surpriza care au participat la funeralii, pe fondul unor proteste fara precedent

Mii de americani si-au luat adio marti, in Houston,de laGeorge Floyd, a carui moarte provocata de interventia brutala a politistilor din Minneapolis a starnit imediat proteste violente pe intreg. continuă pe B1

SUA: inmormantarea lui George Floyd a fost transformata intr-o platforma politica

Intre lacrimi si sloganuri, la inmormantarea lui George Floyd, marti, intr-o biserica din Texas, s-au amestecat omagiile aduse acestui afro-american ucis de un politist alb si apelurile aprinse de a aborda, in sfarsit, rasismul care raneste sufletul Americii, informeaza AFP, citata de Agerpres. De la familie la pastori, presedintele Donald Trump a fost criticat in mod repetat la funeraliile care au avut loc la biserica Fountain of Praise din Houston, unde acest afro-american de 46 de ani si-a petrecut cea mai mare parte a vietii.

Unde va fi inmormantat George Floyd. Ultimele minute din viata barbatului au declansat proteste de amploare in SUA (VIDEO)

Moartea afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, survenita pe 25 mai, in fata unui magazine, din cauza unei interventii brutale a politiei din Minneapolis, a starnit o puternica revolta in Statele Unite.

Ceremonia de inmormantare a lui George Floyd este in plina desfasurare in Houston. Familia si prietenii s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

UPDATE: 9 iunieora 23:30 Sicriul cu trupul neinsufletit al lui George Floyd a fost scos dinbiserica Fountain of Praisese in aplauzele si cantecele celor prezenti la ceremonia.

George Floyd, inmormantat in Houston, orasul sau natal

Funeraliile lui George Floyd au inceput in Houston, Texas, iar sute de oameni s-au adunat sa-l conduca pe ultimul drum.

VIDEO Politia din Oklahoma a facut publica inregistrarea video a arestarii unui barbat de culoare. Un caz aproape similar cu cel al lui George Floyd

Politia din Oklahoma a publicat marti un filmulet cu o arestare ale carei scene si consecinte sunt aproape similare cazului George Floyd, afro-americanul care a decedat sub genunchiul unui politist alb.

Mediastandard.ro: Provocarea George Floyd ar putea fi o noua tentativa de manipulare a publicului

Mai multe imagini cu tineri albi, imitand modul in care George Floyd a fost omorat de catre un ofiter de politie, au starnit neliniste pe internet, in contextul in care Statele Unite ale Americii au fost cuprinse de proteste anti-rasism. Fotografiile, distribuite pe social media, au atras multe reactii negative, fiind considerate a fi incercari de a-si bate joc de tragedia lui George Floyd si a altor oameni de culoare din SUA, victime ale violentei politistilor.

Trump, criticat aspru la inmormantarea lui George Floyd. Unii spun ca vor sa-i redea Americii maretia. Dar cand a fost mareata?

Inmormantarea lui George Floyd, in varsta de 46 de ani, a avut loc marti, la biserica Fountain of Praise din Houston. in cadrul evenimentului, omagiile aduse afro-americanului ucis de un politist alb s-au amestecat cu apelurile aprinse de a aborda, in sfarsit, rasismul care raneste sufletul Americii, informeaza AFP.

Detalii despre trecutul violent al lui George Floyd. Barbatul se luptase cu dependenta de droguri

Presa de peste ocean a publicat detalii despre trecutul violent al lui George Floyd, barbatul devenit simbol in lupta impotriva rasismului. Dependenta de droguri i-a marcat tineretea si a fost inchis pentru jaf armat.

SUA: Politia din orasul in care a fost omorat George Floyd va fi destructurata

Politia din Minneapolis va fi destructurata, au declarat duminica consilierii municipali din acest oras american unde a murit George Floyd, ceea ce a declansat manifestatii pe intreg teritoriul Statelor Unite si in lume impotriva rasismului din randul fortelor de ordine, scrie AFP, potrivit Agerpres. Ne-am angajat in destructurarea serviciilor de politie asa cum le cunoastem in orasul Minneapolis si reconstruirea cu populatia noastra a unui nou model de securitate publica cu scopul de a asigura in mod real siguranta populatiei noastre, a declarat presedinta Consiliului municipal, Lisa Bender, la postul CNN.

Un deputat ucrainean cere Guvernului de la Kiev sa ofere 10 milioane de dolari familiei lui George Floyd si sa numeasca o strada in cinstea americanului

Deputatul ucrainean Ilya Kiva s-a adresat Guvernului de la Kiev cu solicitarea de a oferi familiei lui George Floyd 10 milioane de dolari. De asemenea, parlamentarul a cerut sa fie redenumita strada Stepan Bandera, din capitala Ucrainei, in George Floyd, numele afroamericanului ucis de un politist in timpul retinerii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )