Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Antena3 Antena3,
Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste. continuă pe Antena3

Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Un barbat care a fost prezent la inmormantarea lui Cristian Topescu a facut un gest de-a dreptul tulburator. Barbatul a ingenuncheat langa sicriul cu trupul neinsufletit al marelui comentator sportiv in.

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat in multime si a fost purtat pe brate pentru a i se acorda primul ajutor. Nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident, insa pare ca.

Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

Cristian Topescu este inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea din Bucuresti. Sute de oameni au venit la slujba religioasa pentru a-si lua ramas-bun de la marele comentator sportiv. in timpul predicii, unui b.

Gest memorabil facut de Cristian Topescu pentru cei mai mari antrenori din istoria Romaniei! Fostul comentator a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Traian Basescu

Cristian Topescu a trecut in lumea celor drepti la inceputul acestei saptamani, lasand in urma sa o serie intreaga de momente pozitive.

GEST INCALIFICABIL! Galeria DINAMO a stricat momentul de reculegere pentru CRISTIAN TOPESCU

La inceputul partidei de la Voluntari s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Cristian Topescu. in timp ce jucatorii ambelor formatii s-au asezat in cercul de la mijlocul terenului, alaturi de.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il turnase la seful lui

Cristian Topescu a murit la 81 de ani. Un om blajin, bland, care avea intotdeauna pregatita o vorba buna pentru colegii mai tineri.

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

Cine sunt cele trei NEVESTE pe care le-a avut Cristian Topescu. Ultima lui sotie, mai mica cu 29 de ani decat el (FOTO)

Cristian Topescu a plecat ne-a parasit marti, la 81 de ani, lasand in urma o remarcabila cariera in televiziune, dar si o bogata viata de familie. Dincolo de micul ecran, viata lui Cristian Topescu a.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )