Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il turnase la seful lui

Adevărul Adevărul,
Cristian Topescu si un gest memorabil: cum a rasplatit o fata care il turnase la seful lui

Cristian Topescu a murit la 81 de ani. Un om blajin, bland, care avea intotdeauna pregatita o vorba buna pentru colegii mai tineri. continuă pe Adevărul

Cristian Topescu a murit. S-a aflat care a fost cauza mortii cunoscutului comentator sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator Cristian Topescu a murit la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de cateva zile. Cristian Topescu a murit. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Cristian Topescu a murit. Dragnea: S-a stins vocea care a spus povestea celor mai frumoase momente din sportul romanesc

Cristian Topescu a murit. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, dupa anuntul decesului fostului comentator sportiv Cristian Topescu, ca s-a stins vocea care a spus povestea celor.

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

GEST INCALIFICABIL! Galeria DINAMO a stricat momentul de reculegere pentru CRISTIAN TOPESCU

La inceputul partidei de la Voluntari s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Cristian Topescu. in timp ce jucatorii ambelor formatii s-au asezat in cercul de la mijlocul terenului, alaturi de.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu a murit. Legendarul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )