Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali a aruncat cu sute de bancnote de euro la nunta fiicei lui, de fata cu toti invitatii - VIDEO spectaculos

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a aruncat cu sute de bancnote de euro la nunta fiicei lui, de fata cu toti invitatii - VIDEO spectaculos

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei. continuă pe Antena3

Sotia lui Gigi Becali, aparitie de film la nunta Teodorei. Rochia Luminitei Becali, admirata de toti invitatii

Luminita Becali a avut grija sa aiba o vestimentatie aparte, dat fiind evenimentul extrem de important la care a luat parte. Desigur ca nunta Teodorei trebuia sa fie perfecta, asa ca tinutele socrilor mici nu puteau fi oricare. Sotia lui Gigi Becali, aparitie spectaculoasa la nunta Teodorei Opulenta la nunta fiicei finantatorului FCSB. La asa .

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui - VIDEO

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

VIDEO Becali s-a dat in stamba la nunta fiicei sale. Afaceristul a aruncat cu teancuri de bani in muzicanti si a dat bacsis fiecarui ospatar o mica avere

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita.

Gigi Becali a cheltuit jumatate de milion de euro la nunta fiicei sale: Cum le-a impartit bani ospatarilor la finalul petrecerii(VIDEO)

Gigi Becali si-a vazut visul cu ochii. Teodora, fata lui cea mare, a imbracat rochia de mireasa. Latifundiarul a organizat o petrecere de pomina la Palatul Snagov cu 1000 de invitati. Becali nu s-a uitat.

Gigi Becali, CLIPE DE COSMAR inainte de petrecerea de nunta a fiicei Teodora. Ce a PATIT latifundiarul. Probabil era BOLNAV PSIHIC...

Gigi Becali a trait clipe de cosmar, cu cateva ore inainte de petrecerea de nunta a fiicei sale, Teodora. Un individ a incercat sa intre in palat! Incidentul ar fi fost aplanat de catre varul.

SHOW TOTAL in BECALISTAN! Gigi A ARUNCAT cu ZECI DE MII DE EURO la nunta Fata latifundiarului a facut O AVERE URIASA din darurile primite in PLIC (FOTO, VIDEO)

A fost nunta mare in familia Becali! VEZI AICI GALERIA FOTO Fata cea mare a lui Gigi Becali, Theodora 24 ani) s-a casatorit sambata cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, un tanar de 28 de ani,.

Ritualul sacru al machedonilor la nunta. Gigi Becali n-a uitat de el la nunta Teodorei.

Este mare bucurie in familia lui Gigi Becali. Fiica lui, Teodora, are nunta, iar la eveniment participa invitati de seama, pentru care au fost pregatite meniuri cu patru feluri de mancare. Becali nu a uitat de traditiile familiei sale si a tinut sa fie respectate obiceiurile machedonilor la nunta. La nunta fiicei lui Gigi Becali .

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formatia de nunta

Nunta in familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitati la Palatul Snagov.

Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvaluit dupa marele eveniment

Andra a fost invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum sotul ei a prezentat marele eveniment, cele doua vedete au putut petrece timp pretios impreuna. Cantareata a dezvaluit de curand si ce impresie i-a lasat nunta ce a avut loc sambata, la Palatul Snagov. Andra, invitata la nunta fiicei lui Gigi Becali indragita .

Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale. Invitatii au avut un soc cand au auzit suma

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale, Teodora, cu omul de afaceri Theodor Mihai Mincu. La evenimentul grandios au participat nu mai putin de 700 de invitati, petrecerea fiind organizata la Palatul Snagov. Cati bani a dat Gigi Becali la nunta fiicei sale Gigi Becali a devenit socru mic, in weekendul ce .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )