Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gigi Becali a preluat un alt club din Romania. Ce MOTIV a avut pentru aceasta mutare

B1 B1,
Gigi Becali a preluat un alt club din Romania. Ce MOTIV a avut pentru aceasta mutare

Gigi Becali a preluat un alt club de fotbal din Romania, fiind vorba despre Academia Clinceni. Omul de afaceri a profitat de relatiile bune pe care le are cu oamenii din conducerea clubului si va folosi clubul din. continuă pe B1

Gigi BECALI a dat LOVITURA! A cumparat un alt club de FOTBAL! Ce se va intampla cu FCSB

Gigi Becali a renuntat recent la rolul sau de patron la FCSB in favoarea lui Vasile Geambazi, nepotul sau. Ex-patronul stelist nu a stat prea mult pe tusa si a achizitionat un alt club de fotbal, unde va fi.

Planul lui Gigi Becali pentru a castiga Liga Campionilor: Fac rugaciune

Gigi Becali si-a reafirmat dorinta de a castiga Liga Campionilor si a spus ca Dumenzeu ii va implini visul, pentru ca se va ruga tot timpul. Cand am intrat in fotbal, tot asa parea utopie ca noi sa.

Platforma de sanatate Wello, primul proiect din Romania acceptat intr-un program de dezvoltare al EIT Health

Wello, platforma de sanatate dedicata familiilor cu copii supraponderali, dezvoltata de o echipa de 13 specialisti in tehnologia informatiei din judetul Cluj, este singurul proiect din Romania acceptat in programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health,.

O noua jucatoare de tenis din Romania a depasit pragul de castiguri de 1 milion de dolari

Mihaela Buzarnescu este a 10-a jucatoare de tenis din Romania ce reusiste sa atinga pragul de 1 milion de dolari din castiguri din tenis. Acest lucru a fost reusit odata cu premiul incasat de aceasta.

Un preot din Romania s-a dus la o batrana sa-i faca o sfestanie. I-a deschis nepotul femeii care i-a spus ceva de-a dreptul socant: Mamaie e in dormitor unde

Un preot din Romania s-a dus la o batrana care i-a cerut sa-i faca o sfestanie, insa nepotul a fost cel care i-a deschis usa si i-a spus ceva de-a dreptul socant. intamplarea a fost povestita chiar de .

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) intervine in scandalul provocat de condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. AMR atrage atentia,.

Un alt demisionar din PNL s-a dus in tabara ALDE

Deputatul Daniel Olteanu si-a anuntat, marti, inscrierea in Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE), la o luna de la demisia din calitatea de membru al Partidului National Liberal.

Preturile din Romania sunt la mai putin de jumatate din media UE. Cum au evoluat in ultimii 17 ani?

Desi preturile in Romania au reintrat pe crestere accelerata de la jumatatea anului trecut, la finalul lui 2017 erau la mai putin de jumatate din media europeana. Prin comparatie, salariile in tara noastra sunt la un sfert fata de media europeana.

Lucian Sova explica afirmatia ca multinationalele ar pleca din Romania daca am avea autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a incercat luni sa explice parlamentarilor ce a vrut sa spuna in momentul in care a facut o legatura intre lungimea retelei de autostrazi si dorinta marilor firme de a continua sa faca afaceri in Romania, scrie.

Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

Producatorul auto Dacia a lansat in Marea Britanie noul model din generatia Duster. Acesta va avea volan pe partea dreapta, iar lansarea vine la sase luni dupa ce a fost lansata versiunea cu volan pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )