Libnet.ro
UNICEF

14:45

Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

B1 B1,
Asociatia Magistratilor din Romania, reactie dura dupa mesajele de sustinere pentru Dragnea: Nesocotesc independenta judecatorului

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) intervine in scandalul provocat de condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. AMR atrage atentia,. continuă pe B1

Cantaretul Florin Ristei, reactie dura dupa scuzele lui Dragnea pentru detinuti: Cat de meschin si de mizerabil sa fii incat sa ai tupeul sa zici asa ceva?

Cantaretul Florin Ristei 30 de ani) a reactionat dur dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut scuze miilor de romani care stau in puscarie, oferindu-i acestuia nenumarate motive pentru care ar trebui sa ceara iertare.

iCCJ, reactie dupa mesajele lui Dancila si Carmen Dan: Ne indoim de sinceritatea indemnului la cumpatare

Inalta Curte reactioneaza dupa mesajele de sustinere pentru Liviu Dragnea in urma condamnarii acestuia la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta. Printre cele care si-.

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania cere CSM sa apere independenta justitiei: Asistam la un derapaj extrem de grav

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a adresat, vineri, Consiliului Superior al Magistraturii o cerere de aparare a independentei justitiei dupa declaratiile mai multor politicieni la condamnarea lui Liviu Dragnea. Afirmatiile reprezinta un derapaj extrem de grav de la principiile democratiei si contureaza imaginea unei amenintari serioase la independenta justitiei, spun semnatarii documentului.

Comisia Europeana, prima reactie la situatia din Romania: Urmarim cu ingrijorare. Vom examina legislatia

Oficialii de la Bruxelles se arata ingrijorati de situatia din Romania. Christian Wigand,purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru Stirile Pro Tv ca lupta impotriva.

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

Tudorel Toader, reactie DURA la pozitia lui Iohannis in cazul Kovesi: Nu mi-am imaginat ca cel mai inalt demnitar in stat nu va respecta decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dur dupa afirmatiile presedintelui Klaus Iohanis cu privire la decizia Curtii Constitutionale CCR) de revocare a sefei DNA. Oficialul guvernamental spune ca.

REACTIE DURA a politistului pe care l-a lovit Cristian Boureanu: Oricine cu 7.000 de euro bate un agent si ia pedeapsa cu suspendare (VIDEO)

Scandalul continua in cazul fostului deputat Cristian Boureanu. La scurt timp dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj, politistul pe care l-a agresat anul trecut face declaratii.

Traian Basescu, reactie EXPLOZIVA dupa condamnarea lui Dragnea: Daddy, trebuie sa pleci acum!

Traian Basescu ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce seful PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in prima instanta, in dosarul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )