Libnet.ro
UNICEF

20:00

Glume, dupa criza politica: Tudose si Dancila vizati de IRONIILE internautilor (FOTO)

B1 B1,
Glume, dupa criza politica: Tudose si Dancila vizati de IRONIILE internautilor (FOTO)

Pe Facebook au aparut, inca de la numirea premierului, mai multe glume atat cu Viorica Dancila cat si cu Mihai Tudose, desi furia a fost prima reactie a populatiei. Iata cateva dintre. continuă pe B1

BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

BBC scrie despre noua criza politica din Romania. Romania pierde al doilea premier in ultimele 7 luni dupa ce Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a anuntat demisia.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample Vicepremierul Paul Stanescu a ajuns la sediul PSD, pentru sedinta CExN, el spunandu-le jurnalistilor ca nu isi doreste sa fie premier si, prin urmare, nici nu se va intampla acest lucru. --------- Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

Mircea Badea, despre rolul decisiv al lui Iohannis in criza politica de acum. Unde a gresit Dragnea

Mircea Badea a comentat, in editia de luni e emisiunii in gura presei, modul in care s-a ajuns la criza politica actuala si a venit cu explicatia pentru faptul ca PSD a reusit.

Comitetul Executiv al PSD s-a intrunit astazi, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 14:19 Olguta Vasilescu: Ma bucur de nominalizarea Vioricai Dancila Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca se bucura ca Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier si a precizat, intre altele, ca aceasta a spus ca va continua legile justitiei. *ACTUALIZARE 11:52 Olguta Vasilescu, inaintea sedintei CEx: Eu si doamna Firea am spus ca nu ne dorim functia de premier *ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample.

Tudose a demisionat. Ce urmeaza: De la suspendarea presedintelui la dizolvarea Parlamentului. Toate scenariile posibile

Demisia premierului Mihai Tudose poate provoca o criza politica de amploare: PSD nu mai e sigur de guvernare, Iohannis ar putea fi suspendat sau Parlamentul ar putea fi dizolvat. Adevarul va prezinta toarte scenariile posibile. Iohannis nu poate refuza demsia lui Tudose, dar apoi il poate propune din nou premier.

Criza politica in Romania. Presa straina: Dragnea tine ferm in mana partidul si Guvernul

Premierul roman, Mihai Tudose, a fost nevoit sa demisioneze luni ca urmare a unui conflict cu presedintele Partidului Social-Democrat PSD), Liviu Dragnea, la mai putin de sapte luni de la retragerea.

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

PNL, prima decizie dupa demisia premierului Tudose

Biroul Executiv al PNL se reuneste, marti, in sedinta pentru a analiza situatia si pentru a fi prezentata pozitia liberalilor in contextul demisiei premierului Mihai Tudose, a declarat pentru.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )