Libnet.ro
UNICEF

12:30

BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

Antena3 Antena3,
 BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

BBC scrie despre noua criza politica din Romania. Romania pierde al doilea premier in ultimele 7 luni dupa ce Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a anuntat demisia. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

Criza politica in Romania. Presa straina: Dragnea tine ferm in mana partidul si Guvernul

Premierul roman, Mihai Tudose, a fost nevoit sa demisioneze luni ca urmare a unui conflict cu presedintele Partidului Social-Democrat PSD), Liviu Dragnea, la mai putin de sapte luni de la retragerea.

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

Mircea Badea, despre rolul decisiv al lui Iohannis in criza politica de acum. Unde a gresit Dragnea

Mircea Badea a comentat, in editia de luni e emisiunii in gura presei, modul in care s-a ajuns la criza politica actuala si a venit cu explicatia pentru faptul ca PSD a reusit.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Dan Lungu candideaza pentru presedintia Uniunii Scriitorilor din Romania

Scriitorul si politicianul Dan Lungu si-a depus candidatura la presedintia Uniunii Scriitorilor din Romania. intr-o postare pe Facebook, Lungu precizeaza ca, daca va fi numit in functie, va.

Un marketplace de produse handmade din Romania isi ia manager din multinationala

Startup-ul Breslo. ro - cel mai mare marketplace de handmade din Romania are un nou manager, Andrei Dumitrascu, care vine dupa o experienta de peste 10 ani in multinationale precum PepsiCo sau Danone.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de.

Accident socant intr-un hipermarket din Romania

Accident socant intr-un hipermarket din Romania. in urma cu cateva luni, o femeie si copilul sau au trecut printr-o experienta cumplita intr-un magazin Kaufland din Iasi. Sticla.

Discurs despre TAMPITI. Vintu: GHIOLBANUL din Braila confunda grobianismul cu fermitatea / Cu o astfel de conducere RISCAM SA PIERDEM Transilvania

In plin razboi cu Liviu Dragnea, Mihai Tudose este pus la zid de Sorin Ovidiu Vintu, din cauza declaratiilor acestuia legate de Casa Regala si Palatul Elisabeta. Despre gratitudine, despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )