Libnet.ro
UNICEF

16:30

Google, de acord cu interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Google, de acord cu interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Directorul general al grupului Alphabet, compania mama a Google, Sundar Pichai, a sustinut luni propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea-intentie. Consider ca este important ca guvernele si autoritatile de supraveghere sa o reglementeze cat mai curand, a declarat Pichai in timpul unei conferinte la Bruxelles, organizata de institutul de cercetari Bruegel. continuă pe Ziarul Bursa

CEO-ul Alphabet sustine propunerea UE pentru interzicerea temporara a tehnologiei de recunoastere faciala

Directorul general al grupului Alphabet, compania mama a Google, Sundar Pichai, a sustinut luni propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea-intentie, transmite Reuters.

Seful Google sustine propunerea UE de a interzice temporar tehnologia de recunoastere faciala

Sundar Pichai, directorul general al grupului Alphabet 8213; compania mama a Google 8213; sustine propunerea Uniunii Europene de interzicere temporara a tehnologiei de recunoastere faciala, din cauza posibilitatii de a fi folosita cu rea intentie.

Tehnologia de recunoastere faciala, sub semnul intrebarii in UE

Uniunea Europeana analizeaza interzicerea tehnologiei de recunoastere faciala in zone publice timp de pana la cinci ani, pentru a da timp prevenirii abuzurilor. Planul Executivului UE, redactat intr-un document de 18 pagini, survine pe fondul discutiilor la nivel mondial referitoare la sistemele care au la baza inteligenta artificiala si care sunt utilizate pe scara larga de catre agentiile care aplica legea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )