Libnet.ro
UNICEF

21:15

Guvernul a aprobat proiectul legii privind autoritatea politistului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat proiectul legii privind autoritatea politistului

Guvernul a aprobat, astazi, noua forma a proiectului legii privind autoritatea politistului, rezultata in urma consultarilor din ultimele patru luni. Purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, a tinut sa precizeze ca modificarile propuse prin acest proiect de lege nu au incidenta asupra reglementarilor privind adunarile publice. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aproba proiectul privind autoritatea politistului. Refuzul identificarii, sanctionat

Noua forma a proiectului legislativ privind autoritatea politistului a fost aprobata joi de Guvern, .

Guvernul a aprobat proiectul de lege care prevede o perioada de valabilitate de 10 ani pentru pasapoartele simple electronice

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de lege privind extinderea termenelor de valabilitate a pasapoartelor la 10 ani in cazul persoanelor care au implinit varsta de 25 de ani si la cinci ani pentru cei cu varste intre 12 si 25 de ani, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, potrivit Agerpres.

A fost aprobat proiectul de hotarare privind preluarea autobazei RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan

Municipalitatea va prelua autobaza RATB Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan, a decis joi Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Proiectul a fost respins la sedinta precedenta, dupa ce USR s-a abtinut de la votul proiectului, in timp ce grupul PNL s-a impotrivit din cauza amplasamentului, propunand un teren din Sectorul 6.

Spitalul Metropolitan va fi construit in nordul Bucurestiului. Consiliul General a aprobat proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, un proiect de hotarare in baza caruia terenul din soseaua Pipera nr. 55 urmeaza sa fie preluat din administrarea RATB in administrarea directa a CGMB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )