Libnet.ro
UNICEF

14:15

Spitalul Metropolitan va fi construit in nordul Bucurestiului. Consiliul General a aprobat proiectul

Antena3 Antena3,
Spitalul Metropolitan va fi construit in nordul Bucurestiului. Consiliul General a aprobat proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, un proiect de hotarare in baza caruia terenul din soseaua Pipera nr. 55 urmeaza sa fie preluat din administrarea RATB in administrarea directa a CGMB. continuă pe Antena3

Consiliul General a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Soseaua Pipera nr. 55, sector 2 , pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit documentului, baza RATB va fi relocata in 12 luni, insa se specifica unde si nici cate autobuze erau cazate in acest loc. In plus, Consiliul General l-a imputernicit pe primarul general sa indentifice doua terenuri pentru ridicarea a doua spitale generaliste, unul in Sectorul 3 si unul in Sectorul 6.

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2018. Ce proiecte de infrastructura primesc bani

Consiliul General al Muniipiului Bucuresti a aprobat joi bugetul Primariei Capitalei pe anul 2018. Astfel, institutia are un buget local estimat de 5,7 miliarde lei 1,24 miliarde euro). Din aceasta suma, 231 milioane euro sunt alocati pentru investitiile in infrastructura, 100 milioane de euro pentru investitiile in sanatate, 32 milioane de euro pentru achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie, in masura in care se vor finaliza procedurile de achizitie, 103 milioane euro pentru subventia RATB, 86 milioane de euro subventia RADET, potrivit unei sinteze facute de Primaria Capitalei. Pentru teatre, muzee si alte institutii de cultura - bugetul alocat pentru acest an este de peste 76 milioane euro.

Consiliul General a aprobat infiintarea unui nou centru cultural al Primariei Capitalei - Centrul Cultural Lumina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi, la propunerea primarului Gabriela Firea, infiintarea Centrului Cultural Lumina. Acesta va avea 15 angajati, din care 3 posturi de conducere, si va fi sustinut financiar de Primaria Capitalei, dar si din venituri proprii. Primaria are nu mai putin de 5 institutii care se ocupa de activitati culturale, teatre, dar si o companie municipala.

PNL conditioneaza votul pentru Spitalul Metropolitan de masuri pentru construirea unor spitale in Sectoarele 3 si 6

Vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat astazi ca liberalii vor sustine proiectul in baza caruia Spitalul Metropolitan ar urma sa fie construit pe Soseaua Pipera in masura in care Consiliul General va adopta si un alt proiect, pentru identificarea unor suprafete de teren in vederea construirii a doua spitale generaliste pe raza sectoarelor 3 si 6.

Consiliul General a majorat taxa de apa uzata platita catre Apa Nova cu 80%

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi majorarea taxei de apa uzata de la 0,05 lei/mc la 0,09 lei/mc, incepand cu 1 Martie 2018. Aceasta se va regasi in facturile emise de Apa Nova pe care bucurestenii le platesc lunar. Interesant este ca Apa Nova a introdus deja noua taxa, de la Inceputul lunii ianuarie, inainte ca aceasta sa fie aprobata de Consiliul General.

SONDAJ E bun amplasamentul ales de Consiliul General Bucuresti pentru Spitalul Metropolitan?

Terenul bazei RATB din Pipera a fost ales pentru construirea Spitalului Metropolitan, printr-o decizie a Consiliului General. Considerati ca este bine ales amplasamentul pentru acest spital?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )