Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul a prelungit pana la final de 2020 mai multe masuri privind sistemul de asigurari sociale de sanatate. Despre ce este vorba

B1 B1,
Guvernul a prelungit pana la final de 2020 mai multe masuri privind sistemul de asigurari sociale de sanatate. Despre ce este vorba

Guvernul a prelungit pana la sfarsitul anului mai multe masuri care vizeaza sistemul de asigurari sociale de sanatate, anunta Ministerul Sanatatii printr-un comunicat de presa. Demersul s-a. continuă pe B1

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in mai multe localitati

O atentionare nowcasting Cod galben de ceata in mai multe localitati din judetul Harghita, a fost emisa, miercuri dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie. Mai exact, pana la ora 10 se va.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Ce se intampla daca consumi ghimbir cu miere zilnic. Barbatii vor bifa mai multe in pat!

Ghimbirul poate fi folosit atat in unele mancaruri, cat si in combinatie cu unele ingrediente, facandu-se astfel o reteta naturista cu o multime de beneficii, mai ales pentru femei, daca il consuma barbatii. Consumul zilnic de ghimbir cu miere, o multime de beneficii. Este bun pentru potenta Ghimbirul este unul dintre cele mai versatile condimente, .

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Bacau si Ilfov. Doar doua judete au raportat sub zece imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Municipiul Bucuresti 210) si judetele Bacau 102), Ilfov 92), Prahova 87) si Iasi 78) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cod galben de ceata si vizibiltate redusa in mai multe judete ale tarii. Anuntul meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata mai multe atentionari de tip nowcasting Cod galben de ceata densa pentru zecejudete din sudul si estul tarii, valabile in.

Alerta in Bucuresti. Mai multe persoane au fost anuntate ca au COVID-19, dupa ce baza de date a unui centru de testare a fost sparta de hackeri

Mai multe persoane din Bucuresti au fost anuntate in cursul zilei de astazi ca au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, dupa ce au efectuat testul la Centrul Caraiman din Bucuresti. Potrivit Romania TV, sms-urile.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Galati este pe locul II, iar judetele Constanta si Bacau pe locul III.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 281 - continua sa fie raportate in Capitala, in timp ce topul judetelor este deschis de Galati. Cele mai putine imbolnaviri noi - 3 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Mehedinti.

Trafic deviat pe mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarelui

Circulatia pe Autostrada Soarelui este ingreunata pe mai multe tronsoane de drum din cauza lucrarilor de reabilitare a partii carosabile. Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa si sa respecte semnalizarile instituite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )