Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in mai multe localitati

B1 B1,
Prognoza meteo. Cod galben de ceata in mai multe localitati

O atentionare nowcasting Cod galben de ceata in mai multe localitati din judetul Harghita, a fost emisa, miercuri dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie. Mai exact, pana la ora 10 se va. continuă pe B1

Verificari in mai multe localitati din Calarasi privind stabilirea vizei de resedinta

Numarul tot mai mare al solicitarilor privind viza de resedinta in mai mult elocalitati din tara, in apropierea alegerilor locale, i-au pus pe jar pe politistii calaraseni. Miercuri dupa-amiaza, oamenii legii desfasoara activitati, in mai multe localitati, pe linia verificarii legalitatii stabilirii vizelor de resedinta.

Ciolos, la Iasi: Nu intram in cursa procentelor. Targetul nostru este sa avem primari si consilieri in cat mai multe localitati

Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat, la Iasi, ca tinta Aliantei USR-PLUS este sa faca o bresa in administratie si sa castige cat mai multi primari si consilieri in intreaga tara, insa a evitat sa precizeze care ar fi procentul asteptat de liderii aliantei.

Prognoza meteo: Ce vreme se anunta in weekend, cat de frig se face. Ce ne asteapta la iarna, anuntul meteorologilor

Vremea se anunta anormal de calda de la mijlocul acestei saptamanii, cu temperaturi de vara in mai multe regiuni. Din weekend insa se intoarce frigul. Nici iarna care urmeaza nu va cumplita. Climatologul Roxana Bojariu spune ca cel mai probabil vom avea parte de ierni din ce in ce mai calde, insa cu episoade de viscol si temperaturi scazute.

Prognoza meteo: Vine frigul. Cand se strica vremea, ce anunta meteorologii

Vremea se raceste accentuat dupa data de 25 septembrie in majoritatea reginilor tarii, iar precipitatiile, pe alocuri abudente, lovesc mai multe regiuni. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), la inceputul lunii octombrie vremea se va incalzi din nout.

Prognoza meteo, azi, 21 septembrie 2020. Vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 21 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii. Temperaturile maxime se vor.

Prognoza meteo, azi, 20 septembrie 2020. Vremea va fi predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 20 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea in tara va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor.

Cum au ajuns mai multe proprietati imobiliare din Mamaia la grupul de interese controlat de Radu Mazare: Ce rol a jucat actualul primar al Constantei, Decebal Fagadau

Mai multe proprietati imobiliare din Mamaia a ajuns la grupul de interese controlat de Radu Mazare, fostul primar al Constantei, potrivit jurnalistilor de la newsweek. ro. Acest lucru s-ar fi intamplat prin.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Scoala inchisa dupa ce s-a aflat ca un profesor confirmat cu Covid-19 a predat la mai multe clase

In judetul Valcea au fost raportate mai multe cazuri de imbolnaviri cu Covid-19 in randul elevilor si al cadrelor didactice. O scoala si-a inchis portile, desi este posibil sa se revina asupra deciziei.

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )