Libnet.ro
UNICEF

21:45

Hidrologii avertizeaza! Inundatii in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Hidrologii avertizeaza! Inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au emis miercuri o noua atentionare Cod galben de inundatii valabila pana la ora 22:00 pe rauri mici din judetele Neamt si Bacau. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodar. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri mici din judetul Galati, valabila pana joi, la ora 3:00, si doua atentionari Cod.

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Ruperile de nori au provocat noi inundatii: Vijeliile au facut prapad in multe zone din tara(VIDEO)

Ruperile de nori provoaca noi inundatii in Romania. Orasul Constanta a fost transformat intr-o Venetie autohtona, cu ape murdare pe strazile principale si cu picaturi care curgeau din tavanul magazinelor sau.

Avertizare meteo! Cod portocaliu si cod galbende furtuni in mai multe judete din tara

Este avertizare de cod portocaliu de furtuna, miercuri, in judetul Tulcea, fiind posibile ploi insemnate, cu vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Alte 14 judete sunt sub.

Cod galben de vreme severa in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de vreme severa imediata pentru duminica seara. Se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, care trecator vor lua aspect de vijelie, descarcari electrice.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Cuplul prezidential din Macedonia vine in Moldova. Acces limitat pe mai multe strazi

Presedintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, insotit de prima doamna, Maja Ivanov, efectueaza in perioada 16-19 iulie, o vizita oficiala in Republica Moldova. Potrivit unei dispozitii a Primariei Chisinau, in aceasta perioada va fi limitat accesul pe mai multe strazi din Capitala si sistate intrunirile solicitate de persoanele fizice si juridice care si-au exprimat intentia de a desfasura intruniri, transmite IPN.

Americanii acuza Schweighofer: lemn din parcurile nationale

Holzindustrie Schweighofer: Compania noastra prelucreaza aproximativ 6% din volumul total de lemn recoltat din Romania Ne confruntam cu un risc ridicat in privinta taierilor ilegale de lemn, potrivit Agentiei Americane pentru Investigatii de Mediu Environmental Investigation Agency - EIA), care a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, raportul Jaful Padurilor referitor la exploatarile forestiere din Romania. EIA face investigatii in domeniul exploatarilor forestiere ilegale in mai multe zone din lume, iar in ce ne priveste arata ca, desi in Romania situatia nu este la fel de grava ca in zone precum Amazonul sau Asia de Sud-Est, inca exista un risc foarte ridicat al exploatarilor ilegale.

ntelegerile dintre consumatori si banci, intermediate de CSALB, de peste 12 ori mai multe, n prima jumatate a anului

Numarul romanilor care si-au rezolvat litigiile pe care le aveau cu institutiile financiar-bancare prin intermediul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a crescut de peste 12 ori in primele sase luni ale anului, la 188, ceea ce indica un interes tot mai mare al consumatorilor fata de CSALB. De altfel, nivelul de constientizare a serviciilor CSALB, mai ales in randul consumatorilor din tara, a inregistrat o crestere constanta in ultimele luni, mai ales dupa ce institutia a trimis prin tara Caravanele CSALB.

Sinceritate de bancher. Treichl, CEO Erste Group: Ar fi trebuit sa fiu demis de mai multe ori/Nu sunt bancher, ma consider mai degraba un antreprenor n sectorul bancar!

A condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a pA condus unul dintre cele mai mari conglomerate financiare din Europa prin criza financiara globala de acum 10 ani, a urmat apoi criza datoriilor din zona euro, urmate de cateva achizitii controversate, dar Andreas Treichl a continuat sa supravietuiasca profesional, scriu jurnalistii de la Financial Times sursa, pentru abonati). Este de 21 de ani la conducerea Erste Group, cu sediul la Viena, grupul bancar care a preluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el. reluat si care controleaza operatiunile celei mai mari banci locale- BCR. De 25 de ani circula cu o motocicleta Harley-Davidson. Acum, Treichl are 66 de ani si admite ca ar fi trebuit sa fi fost demis de mai multe ori pentru ca am facut greseli mari si am contribuit la formarea unei viziuni care s-a dovedit apoi a fi una gresita, spune el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )