Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a ignorat Donald Trump gravitatea coronavirusului in China. Putea opri pandemia?

Playtech Playtech,
Cum a ignorat Donald Trump gravitatea coronavirusului in China. Putea opri pandemia?

Trump a contrazis expertii de sanatate si proprii oficiali in ceea ce priveste actuala criza pandemica cu COVID-19, iar raspunsul guvernului federal la noul focar de coronavirus reprezinta un test critic pentru presedintele Donald Trump si administratia sa, dar unii analisti spun ca este unul care a fost deja marcat de o serie de mesaje . continuă pe Playtech

Coreea de Nord spune ca Donald Trump i-a oferit ajutor pentru lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru a-i propune sa dezvolte legaturi intre cele doua tari, oferind totodata ajutorul Washingtonului in lupta contra noului coronavirus, a afirmat sambata agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, potrivit AFP.

Greseala lui Donald Trump care alimenteaza conspiratiile. Ce s-a vazut in notitele sale

Donald Trump s-a dat singur de gol? Se pare ca ceva vazut pe ascuns in notitele sale intaresc si mai mult conspiratiile. Ce s-a vazut in agenda lui Donald Trump? Donald Trump, greseala care alimenteaza conspiratiile Donald Trump i-a suparat pe cei mai multi in momentul in care in loc de a folosi termenul oficial .

Coronavirusul si Joe Biden zgaltaie fotoliul lui Donald Trump in drumul spre al doilea mandat de presedinte

Nici in cele mai negre vise ale sale actualul presedinte al SUA, Donald Trump, nu credea ca va ajunge in luna martie in an electoral pentru alegerile prezidentiale, unde vizeaza al doilea mandat, si sa fie in aceasta situatia complicata.

Donald Trump, surprins cum are pe notitele sale termenul coronavirus inlocuit cu virus chinezesc

Donald Trump utilizeaza sintagma virus chinezesc in loc de coronavirus, acest lucru fiind vizibil chiar si in notitele oficiale ale presedintelui SUA, din cel mai recent discurs al sau.

UPDATE Statele Unite aproba tratamentul antimalarie cu clorochina impotriva coronavirusului

Statele Unite au aprobat folosirea impotriva noului coronavirus a clorochinei, un tratament impotriva malariei care a dat rezultate preliminare foarte incurajatoare, a anuntat joi presedintele Donald Trump, citat de AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )