Libnet.ro
UNICEF

07:45

UPDATE Statele Unite aproba tratamentul antimalarie cu clorochina impotriva coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Statele Unite aproba tratamentul antimalarie cu clorochina impotriva coronavirusului

Statele Unite au aprobat folosirea impotriva noului coronavirus a clorochinei, un tratament impotriva malariei care a dat rezultate preliminare foarte incurajatoare, a anuntat joi presedintele Donald Trump, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Noul lider al Statului Islamic, plasat de Statele Unite pe lista neagra a teroristilor internationali

Statele Unite l-au plasat pe noul lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Amir Muhammad Said Abdal-Rahman al-Mawla pe lista neagra a teroristilor internationali, relateaza AFP.

Statele Unite au depasit pragul de 10.000 de cazuri de COVID-19

Bilant sumbru inregistrat si de Statele Unite in plina pandemie de coronavirus. Numrul americanilor infectati cu noul coronavirus a deposit pragul de 10. 000 de cazuri. Asta in timp ce numarul de morti a ajuns la.

Coronavirus: Statele Unite au depasit pragul de 10.000 de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit joi pragul de 10. 000 de cazuri de COVID-19, iar numarul de morti a ajuns la 154, potrivit bilantului realizat de catre Johns Hopkins University, relateaza AFP.

Statele Unite ale Americii incep testarea vaccinului contra coronavirus

Veste buna venita de peste Ocean. Statele Unite incep testarea pe oameni a vaccinului contra coronavirusului. Testarea vaccinului este finantata de Institutul National de Sanatate Kaiser Permanente Washington din Seattle.

SUA urmeaza exemplul european in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus

Statele Unite se aliniaza la masuri drastice adoptate de unele tari europene in lupta impotriva noului coronavirus - prin limitarea adunarilor la zece persoane, prima interdictie de circulatie pe timpul noptii in statul New Jersey si incetinirea fara precedent a unor metropole ca New Yorkul, Chivago si Los Angeles, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )