Libnet.ro
UNICEF

16:15

Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Playtech Playtech,
Legea Pensiilor a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Primesc sau nu pensionarii bani in plus?

Administratia Prezidentiala a anuntat luni dimineata, 8 iulie 2019, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat Legea Pensiilor. Acest proiect a fost semnat de PSD si a mai fost intors o data de seful statului. Acesta lege era asteptata de cei mai multi pensionari din Romania, pentru ca ea prevedea cresterea pensiilor pe care le vor . continuă pe Playtech

Legea pensiilor a fost promulgata de Iohannis. Impact bugetar de 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor. Actul normativ prevede o crestere treptata a punctului de pensie, incepand din 1 septembrie 2019 si pana in 2022.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Legea Pensiilor a fost promulgata. Toata lumea o observat un detaliu important

Lia Olguta Vasilescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. Fostul ministru al muncii a criticat faptul ca legea a fost blocata timp de 6 luni, dar toata lumea a observat ca nu a mai fost la fel de acida la adresa sefului statului. Lia Olguta Vasilescu, nemultumita ca .

Radu Tudor, propunere uimitoare pentru ministrul Muncii in legatura cu legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede o crestere a punctului.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE RELATIILE CU SUA: Prioritatea strategica ramane o relatie transatlantica puternica

Prioritatea strategica a Romaniei este si va ramane o relatie transatlantica puternica, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, prezent la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 243-a aniversari a Zilei Independentei.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii pensiilor. De la 1 septembrie, punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei.

Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor. De cand creste punctul de pensie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, a transmis Administratia Prezidentiala. Punctul de pensie va creste la 1. 265 de lei, de la 1 septembrie 2019.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor. Ce trebuie sa stie pensionarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni noua lege a pensiilor, care prevede ca punctul de pensie va creste etapizat pana in 2021, urmand ca in 2022 toate pensiile sa fie calculate in functie de un nou indice.

Klaus Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul publi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )