Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu da petrecere de nunta. Mai-marii PSD merg cu alai la Isalnita, Dolj

Playtech Playtech,
Olguta Vasilescu da petrecere de nunta. Mai-marii PSD merg cu alai la Isalnita, Dolj

Sambata seara are loc petrecerea de nunta a fostului ministru al Muncii, Olguta Vasilescu cu senatorul PSD Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI. Sunt asteptati peste 500 de invitati si printre acestia se va numara si presedintele PSD, Liviu Dragnea, spun surse apropiate mirilor pentru agentia de stiri Mediafax. Cu totii [] . continuă pe Playtech

Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac petrecere de nunta cu 500 de persoane. Cine a fost invitat la cheful programat intr-o comuna de langa Craiova

Senatorii PSD Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda organizeaza sambata, 30 martie, petrecerea de nunta la care ar urma sa participe in jur de 500 de persoane.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac petrecerea de nunta

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat.

Petrecerea de nunta a cuplului Olguta Vasilescu - Claudiu Manda are loc sambata intr-o comuna din Dolj. Cine sunt invitatii

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un cort privat in comuna Isalnita, judetul Dolj, transmite Mediafax.

Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis se consulta cu ONG-istul Florin Badita, cel care mergea in chiloti la metrou

Lia Olguta Vasilescu il ataca din nou pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a intalnit, marti, la Cotroceni cu reprezentantii societatii civile. Purtatorul de cuvant al PSD acuza ca ONG-istii sunt.

Ziaristii, primiti pentru declaratii la nunta lui Claudiu Manda cu Olguta Vasilescu: Sunt 517 invitati. Domnul Dragnea a ajuns deja

Petrecerea de nunta organizata de Claudiu Manda si Olguta Vasilescu are loc in seara zilei de sambata, 30 martie, la un restaurant de lux din localitatea doljeana Isalnita.

Olguta Vasilescu: Iohannis s-a consultat cu cel cu care mergea in chiloti la metrou

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, il acuza pe Klaus Iohannis pentru ca s-a consultat la Cotroceni doar cu reprezentantii miscarii Rezist. Vasilescu sustine ca Iohannis a ajuns sa.

Olguta Vasilescu, atac dur la adresa lui Iohannis: S-a consultat cu cel care mergea in chiloti la metrou

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, l-a atacat pe Klaus Iohannis pentru ca s-a consultat la Cotroceni doar cu reprezentantii miscarii Rezist. Fostul ministru a subliniat ca Iohannis a ajuns sa se intalneasca cu Florin Badita, cel care mergea in chiloti la metrou.

Liderii PSD petrec la Isalnita: Imagini de la nunta lui Manda cu Olguta Vasilescu (FOTO SI VIDEO)

Sarbatoare mare in familia PSD, sambata seara! Cei mai importanti oameni sunt prezenti la Isalnita in Dolj la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. La nunta au fost prezenti inclusiv liderul.

Cine vrea sa o fure pe Olguta de la nunta. Claudiu Manda, pus in garda ca i se va fura mireasa

Este mare eveniment la Craiova. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac in sfarsit petrecerea de nunta la Isalnita, unde este primar nasul celor doi. Evenimentul va avea loc la un restaurant detinut de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )