Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Playtech Playtech,
Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei. Cate milioane de lei s-au cheltuit doar azi

Astazi, 27 septembrie 2020, romanii au mers la vot la scrutinul de Alegeri Locale. Romania, in plina pandemie, a trebuit sa scoata sume considerabile din buzunar pentru organizarea alegerilor. Presedintele BEC a declarat ca pandemia a dublat costurile pentru alegerile locale de astazi. Cele mai scumpe alegeri locale din istoria Romaniei Constantin Mituletu Buica, presedintele . continuă pe Playtech

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

VIDEO Printul Harry al Marii Britanii si Meghan ii incurajeaza pe americani sa voteze la cele mai importante alegeri

Printul Harry al Marii Britanii si sotia lui, Meghan, le-au cerut americanilor sa se inregistreze pentru a vota la viitoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite, iar declaratia lor reprezinta o incursiune a cuplului britanic in domeniul politic, in care monarhii britanici nu obisnuiesc sa se implice, relateaza Reuters.

Serviciile bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice din istoria tarii

Unele servicii bancare si de telecomunicatii din Ungaria au fost, joi, tinta unuia dintre cele mai puternice atacuri cibernetice care au avut loc vreodata in aceasta tara, fiind lansat de pe servere din Rusia, China si Vietnam, a anuntat sambata compania Magyar Telekom, transmite Reuters.

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 8:00

Alegerile locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control in ceea ce priveste pandemia de COVID-19. Cand se deschid sectiile si care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti exercita dreptul la vot, afli in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cand incepe votarea Alegerile locale 2020 .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot, in timp real, in judetul Constanta. Care este media nationala UPDATE

Constanta este unul dintre judetele cu o miza extrem de mare la aceste alegeri locale din 27 septembrie 2020. Judetul s-a aflat sub o lunga dominatie PSD-ista, iar rezultatul guvernarii locale se poate vedea cu ochiul liber.

O solutie de mobilitate urbana sau o platforma de testare a traficului site-urilor - printre cele mai bune idei de afaceri IT din Iasi

3 echipe participante la programul Innovation Labs Iasi 2020 Demo Day au fost selectate pentru a intra in Semifinalele Nationale Demo Day Bucuresti. Iata ce proiecte au propus tinerii pasionati de IT.

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

HARTA INTERACTIVA Alegeri locale 2020: Prezenta la ultimele doua randuri de alegeri, pe judete si in Capitala

Alegerile locale in Romania, desi poate cele mai importante ca influenta directa in viata cetatenilor, nu au fost neaparat de-a lungul timpului printre tipurile de alegeri care sa produca o prezenta foarte ridicata in randul votantilor din tara. in urma cu patru ani prezenta nationala a fost de sub 50%, cu un minim ingrijorator in Capitala de abia 33,3%. in 2012 insa, prezenta la locale in tara a sarit de 56%, iar in Capitala, cand in duel direct erau Oprescu si Prigoana, prezenta a fost de peste 44%.

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )