Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este mama Dianei Sosoaca si cu ce se ocupa. Cele doua seamana leit

Playtech Playtech,
Cine este mama Dianei Sosoaca si cu ce se ocupa. Cele doua seamana leit

Diana Sosoaca este in atentia publicului mai cu seama de cand a intrat in partidul AUR, gruparea politica migrand in Parlament dupa alegerile din 6 decembrie. Interesul s-a mutat din nou pe aceasta dupa ce a inceput sa se prezinte fara masca de protectie pe strada sau in diferite institutii, invocand o adeverinta medicala ca . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Latura nestiuta a Dianei Sosoaca. Ce a fost in stare sa faca pentru fiul ei, timp de 14 ani. Toate mamele vor lacrima

Noua vedeta a politicii romanesti, Diana Iovanovici Sosoaca 53 de ani), care a pus pe jar o armata de barbati, are si o latura extrem de sensibila pe care putini o pot intui. Iar asta iese in evidenta in special de Sarbatori, cu precadere in cele de iarna, favoritele proaspatului senator al Partidului Alianta pentru .

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Reguli dure la prima intalnire a Dianei Sosoaca cu Klaus Iohannis. Ce nu a avut voie sa bea, deloc

Diana Sosoaca a vorbit cu Ion Cristoiu despre intalnirea sa cu Klaus Iohannis. Noua senatoare a dezvaluit prima impresie pe care a avut-o cand a constientizat ca se afla in aceeasi incapere cu seful de stat, dar si unele detalii interesante, cum ar fi interdinctiile carora a fost nevoita sa se conformeze. Diana Sosoaca, despre .

Barack Obama a vorbit despre carantina cu Michelle, cele doua fiice ale lor si iubitul uneia dintre acestea

Barack Obama a avut parte de o carantina speciala pe timp de pandemie. Fostul presedinte american nu s-a izolat doar impreuna cu familia, si anume sotia Michelle Obama si cele doua fiice ale lor, Sasha 19) si Malia 22), ci si cu iubitul acesteia din urma.

LAURA SCANTEI (SENAT): Adeverinta medicala a Dianei Sosoaca nu poate fi folosita pentru participare fara masca

Senatorul AUR Diana Sosoaca este obligata sa se adreseze medicului de Medicina Muncii din cadrul Senatului, singurul competent sa spuna daca diagnosticul de care sufera se inscrie in exceptia de la purtarea mastii de protectie, a declarat senatorul PNL Laura Scantei, presedintele Comisiei de validare a mandatelor de la Camera superioara a Parlamentului, relateaza Agerpres.

DSP spune ca adeverinta Dianei Sosoaca nu e valabil emisa. Reactia senatoarei AUR si ce se va intampla in continuare

Adeverinta medicala prezentata de senatoarea AUR Diana Sosoaca pentru a fi exceptata de la purtarea mastii nu este valabil emisa conform ordinului 8742020, a raspuns DSP la solicitarea Senatului, a anuntat sefa Comisiei de validare din Senat, Iuliana Scintei, relateaza Libertatea. Senatoarea va trebui sa mearga la Medicina Muncii din Senat, iar pana atunci sa poarte masca.

George Simion reactioneaza dupa ce Senatul a deschis o ancheta privind adeverinta Dianei Sosoaca: O trimitem la alt medic, daca e cazul

George Simion, presedintele AUR, a reactionat dupa ce Senatul a cerut verificarea adeverintei medicale care ii permite senatoarei Diana Sosoaca sa nu poarte masca de protectie, subliniind ca expertii trebuie sa se pronunte, dar ca poate fi ceruta si o confirmare din partea unui alt medic, relateaza Digi 24.

Prima zi in calitate de senator a Dianei Sosoaca. Fara masca si live pe Facebook: Am venit in groapa cu hiene VIDEO

Diana Sosoaca si-a ocupat luni prima zi din mandatul de senator din partea AUR. Singura fara masca, primul lucru pe care proaspatul senator l-a facut a fost sa intre intr-un live pe Facebook, unde a facut un scurt bilant al primei zile: Am venit in groapa cu hiene, nu in groapa cu lei.

Cine este Anca Dragu, noua presedinta a Senatului, din partea USR-PLUS

Anca Dragua fost aleasa, luni, in functia de presedinte al Senatului. Candidata din parteaUSR-PLUS, eaeste prima femeie care va ocupa aceasta functie. Dupa ce a fost aleasa, ea a.

Cine este Catalin Drula, propus noul Ministru al Transporturilor: Forumistul care i-a contrat pe ministrii PSD cand au vrut sa elimine din pix autostrada Sibiu - Pitesti din MasterPlan, fondator al Asociatiei Pro Infrastructura

Catalin Drula, cel propus de USR-Plus pentru functia de Ministru al Transporturilor, are 39 de ani si este la baza un IT-ist - un inginer software care pana nu cu multi ani in urma nu avea mai deloc treaba cu infrastructura. M-am intrebat de ce nu avem autostrazi si sosele ca in Occident, spunea Drula atunci cand, alaturi de alti forumisti pasionati de infrastructura, fonda Asociatia Pro Infrastructura, devenita intre timp una din cele mai active si credibile voci din societatea civila pe domeniu. Ulterior Drula a intrat in USR si a activat ca deputat in Comisia de Transporturi. Timp de mai bine de sase-sapte ani Drula a fost mereu o voce foarte acida la adresa tuturor ministrilor care s-au perindat pe la Transporturi. Acum, Drula ar putea ajunge tocmai in locul celor pe care i-a criticat in tot acest timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )