Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, reactie-bomba dupa ce i s-a cerut sa candideze la presedintie

Gabriela Firea este cel mai bine plasat politician in cursa pentru Presedintie, la nivelul increderii, in cel mai nou sondaj CURS. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se bucura de un grad de favorabil.

Gabriela Firea mesaj dupa externare: Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni ca s-a intors acasa dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitala. Firea a scris pe pagina sa de Facebook ca se va intoarce la PMB dupa recuperare.

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Gabriela Firea anunta ca s-a externat si ca va reveni la Primarie: Nu mor caii cand vor cainii, da?

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca s-a externat dupa ultima interventie chirurgicala si a ajuns acasa la familie. Firea a transmis multumiri echipei de la Spitalul Cantacuzino care a operat-o si precizeaza ca va reveni la Primarie dupa o perioada de recuperare.

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta: Nu mor caii cand vor cainii, da? (FOTO)

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a externat din spital, dupa ultima operatie la colon. Din convalescenta, edilul ataca opozitia. Nu mor caii cand v.

Gabriela Firea s-a intors acasa. Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general Gabriela Firea arata intr-o postare pe Facebook ca s-a intors in mijlocul familiei, dupa perioada de spitalizare, iar incercarile prin care au trecut au facut-o sa isi reevalueze.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )