Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul. continuă pe Ziarul Bursa

Firea va candida la prezidentiale daca partidul i-o va cere. La fel si Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul. Firea a refuzat sa spuna daca ar putea fi ea candidatul PSD, precizand ca va face saptamana viitoare clarificari cu privire la planurile sale de viitor.

Firea: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale, pe care il voi sustine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la al.

EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila , un om politic dedicat muncii, a declarat, astazi, presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila, un om politic dedicat muncii, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen.

Dancila nu exclude sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Daca partidul imi va cere, nu voi face pasul inapoi -UPDATE

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu exclude sa candideze din partea PSD la presedintie, daca partidul o va cere.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3.

Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannisdomina clasamentul candidatilor la alegerile prezidentiale, arata un sondaj CURS. Pentru locul doi batalia e stransa, insa oricine ar intra in turul final ar avea sanse mici sa ajunga la Cotroceni, intr-o competitie cu actualul presedinte.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Gabriela Firea, reactie-bomba dupa ce i s-a cerut sa candideze la presedintie

Gabriela Firea este cel mai bine plasat politician in cursa pentru Presedintie, la nivelul increderii, in cel mai nou sondaj CURS. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se bucura de un grad de favorabil.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )