Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Playtech Playtech,
Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Verdict crunt in pentru fostul primar din Iasi. La doar doua zile dupa alegerile locale 2020, Gheorghe Nichita a fost condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul Amanta. Gheorghe Nichita, condamnat in dosarul Amanta. Cati ani de inchisoare a primit fostul primar din Iasi? Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, . continuă pe Playtech

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat in dosarul Amanta

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichitaa fost condamnatastazi, in dosarul Amanta. Judecatorii dincadrul Tribunalului Iasi l-au condamnat la5 ani si 2 luni de inchisoare.

Gelozia costa! Fostul primar al Iasului condamnat in dosarul Amanta

Fostul primar al Municipiului Iasi, Gheorghe Nichitaa fost condamnatmarti, in dosarul Amanta, impreuna cu principalul sau complice, Liviu Hliboceanu, fostul sef al Politiei Locale.

Iasi: Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani si doua luni de inchisoare, in dosarul Amanta

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Iasi, in prima instanta, la cinci ani si doua luni de inchisoare. Nichita a fost acuzat de DNA ca s-a folosit de politia locala pentru a-si urmari amanta prin oras.

Gheorghe Nichita, condamnat la cinci ani si doua luni de inchisoare, in dosarul Amanta

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Iasi, in prima instanta, la o sentinta de cinci ani si doua luni de inchisoare. Nichita a fost acuzat de DNA ca s-a folosit de politia locala Iasi pentru a-si urmari amanta prin oras.

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, condamnat la 5 ani si 2 luni cu executare pentru ca si-a spionat amanta

Tribunalul Iasi a decis marti, 29 septembrie, sa il condamne la 5 ani si 2 luni d ,inchisoare cu executare pe fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita.

Poza adevaratului James Bond a fost publicata! Dosarul spionului a fost desecretizat de un fost satelit al Uniunii Sovietice

Adevaratul James Bond a fost deconspirat! Poza cu cel mai cunoscut spoion din lume a fost facuta publica. Secretele acestuia au fost dezvaluite de un fost satelit al Uniunii Sovietice. Cum arata acesta si cum a fost, de fapt, in viata reala? Cum arata adevaratul James Bond? Nu exista om care sa nu fi auzit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )