Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Playtech Playtech,
Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor locale desfasurate duminica trecuta. Dupa toate acuzatiile aduse de Gabriela Firea si alti primari de sector, minciunile incep sa iasa la lumina. in cursul serii de miercuri au aparut dovezi video care demonstreaza ca alegerile ar fi putut fi fraudate. Imaginile socante inregistrate de camerele de supraveghere La trei . continuă pe Playtech

Ultima ora. Gabriela Firea, amenintata cu inchisoarea de catre o colega. De ce infractiune este acuzat fostul edil al Capitalei

Clotilde Armand si-a anuntat marti noapte victoria, mentionand ca are cu 1000 de voturi mai mult decat contracadidatul sau, Dan Tudorache. Vestea vine dupa ce un scandal monstruos s-a desfasurat la Primaria Sectorului 1 pe tema fraudarii votului. Din aceasta cauza, in naumite sectii de votare a fost nevoie de renumararea voturilor. Cine a castigat .

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

Gabriela Firea, pe pagina de Facebook: Este ultima mea interventie in calitate de primar general Nu am ce sa-mi reprosez, doar poate ca am vrut sa fac prea multe

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reactie in calitate de primar general, dupa ce alegerile au fost castigate de candidatul dreptei, Nicusor Dan. Aceasta a spus ca nu are ce sa-si reproseze, doar poate ca a vrut sa faca prea multe, iar ceea ce a facut ramane si nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru esecul de duminica pe faptul ca stanga nu s-a unit si a fost tradata de oameni din propria familie politica.

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati.

GABRIELA FIREA: Frauda dovedita, membrii USR-Plus cotrobaie in sala cu sacii plini cu voturi

Gabriela Firea cere renumararea voturilor, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu persoane neautorizate care s-au infiltrat in camera unde erau depozitate buletinele de vot, la Biroul Electoral din sectorul 1, printr-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea sustine ca alegerile locale trebuie repetate: Daca organizam noi scrutinul de o asemenea maniera penala, era toata lumea in strada

Gabriela Firea, inca Primar General al Capitalei, a sustinut, miercuri seara, ca alegerile locale trebuie repetate. Social-democrata a acuzat o frauda la vot, dand exemplul unor presupusi membri USR-PLUS, care ar.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Gabriela Firea il acuza pe Marius Pieleanu ca a planuit o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde, ca ea sa piarda alegerile Reactia sociologului

UPDATE, 29 septembrie, ora 23. 00: Gabriela Firea l-a acuzat, marti seara, pe Marius Pieleanu ca a pus la punct o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde din ziua alegerilor locale, cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )