Libnet.ro
UNICEF

08:32

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

B1 B1,
Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam. continuă pe B1

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Candidata Clotilde Armand acuza o frauda electorala in Sectorul 1. Politia face ancheta

Candidata Clotilde Armand, cea care, aparent, a castigat la limita alegerile pentru functia de prima.

Barna: Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor. Clotilde Armand este primar. Am prins PSD furand la Sectorul 1

Liderul USR Dan Barna a declarat ca nu exista, in prezent, niciun temei pentru fi renumarate voturile in Sectorul 1 si a precizat ca la Primaria Sectorului 1 edil este Clotilde Armand, iar rezultatele finale ale BEC vor arata acest lucru. El a mai spus ca am prins PSD furand la Sectorul 1. Trebuie sa avem o reactie.

Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Rezultatele partiale BEC de la ora 20. 00 nu aduc nicio schimbare de ierarhie in Bucuresti, Clotilde Armand fiind in continuare pe primul loc dupa numararea a peste 93% din voturile din Sectorul 1 al Capitalei.

Reactie soc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere interventia procurorilor

Reactie de ultima ora formulata de Clotilde Armand in scandalul momentului de la Primaria Sectorului 1, unde cei doi candidati se acuza unul pe altul de frauda electorala si cer renumararea voturilor.

Dan Barna o contrazice pe Clotilde Armand in scandalul privind fraudarea alegerilor la Sectorul 1: Procesele verbale din sistem corespund cu ale noastre. Chestiunea cu QR cod este procedurala

Dan Barna o contrazice pe Clotilde Armand care a acuzat o tentativa de fraudare a voturilor prin intermediul falsificarii coudului QR. Potrivit lui Dan Barna, la Sectorul 1 nu s-a constatat nicio problema in.

Situatie incerta in continuare la Sectorul 1. Dan Tudorache: Am solicitat BEC renumararea voturilor Clotilde Armand: Pesedistilor le transmit ca voi sta la Biroul Electoral pana cand lamurim lucrurile

La mai bine de 24 de ore de la inchiderea sectiilor de votare, situatia de la Sectorul 1 al Capitalei nu a fost inca transata. Lupta dintre Clotilde Armand, candidata USR-PLUS, cu sustinerea PNL, si Dan.

Clotilde Armand cere Parchetului General sa preia ancheta in cazul voturilor de la Sectorul 1

Clotilde Armand a anuntat, marti, ca va cere Parchetului General preluarea anchetei privind situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1, caz in care candidata sustinuta de PNL si USR-PLUS a acuzat o tentativa de fraudare a alegerilor de catre contracandidatul sau de la PSD, Dan Tudorache.

Clotilde Armand: Renumararea voturilor la ora actuala nu se poate pentru ca pur si simplu legea nu permite Ce spune legea

Candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, spune ca renumararea voturilor nu este posibila, intrucat legea nu prevede aceasta posibilitate, iar in 2016 ei i-a fost refuzata cererea de renumarare a voturilor pe motivele legale, care trebuie respectate.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )