Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alimentele extrem de periculoase pe care toti romanii le consuma, fara sa stie! Cum recunosti ce e bun pentru tine

Playtech Playtech,
Alimentele extrem de periculoase pe care toti romanii le consuma, fara sa stie! Cum recunosti ce e bun pentru tine

Omul modern isi face piata online. Din cateva clickuri, sacosa cu alimente este livrata la usa. Apa, sucuri, mezeluri false si produse lactate, toate a caror eticheta este neverificata, acesta fiind si un pas de neomis, spun specialistii. Pofta buna la otrava. Alimentele periculoase pe care toti romanii le consuma, fara sa stie Fabricarea alimentelor . continuă pe Playtech

Pastilele pe care toti romanii le iau gresit, fara sa stie! Ce eroare fac, de fapt

Sanatate si energie intr-o pastila. Oamenii le iau, pentru ca au impresia ca vor fi mai sanatosi si ca de atunci incolo isi pot duce la capat toate atributiile. Este posibil, cu grija la alimentatie si miscare, dar daca le si administrezi corect. Pastilele, o iluzie daca le luam gresit. Cum trebuie administrate Vitaminele si .

Alimentele care iti afecteaza rinichii. Greseala alimentara pe care toti romanii o fac zilnic

Rinichii sunt o pereche de organe fiind parte esentiala a aparatului excretor. Rolul principal al rinchilor este excretia, realizat prin filtrarea sangelui, eliminarea prin urina a substantelor inutile sau daunatoare, care sunt produse de organismul propriu sau luate din mediul exterior. Iata care sunt alimentele care iti afecteaza rinchii si de ce anume trebuie sa .

Miliardarul care si-a donat toata averea saracilor. Cine e filantropul de la care toti romanii cumparau produse

Miliardarul Charles Chuck Feeney si-a oferit averea de 8 miliarde de dolari pentru caritate. Acesta si-a castigat averea prin crearea retailerului Duty Free Shoppers cu Robert Miller in 1960. Miliardarul care si-a donat toata averea saracilor Miliardarul, cofondator al gigantului Duty Free Shoppers, si-a dat averea sa masiva in scopuri caritabile si acum este falit.

Cum stricam antibioticul pe care Mama Natura ni l-a dat. Greseala pe care toti romanii o fac!

Romania este pe primul loc la productia unui antibiotic natural la nivel european. Desi il avem din abundenta, de cele mai multe ori, nu stim sa il folosim si ii starpim impactul pozitiv pe care il are asupra organismului. Antibioticul de la Mama Natura de care nu avem grija. O dam in bara atunci cand .

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru .

Alimentele care nu ingrasa niciodata, indiferent de ora la care le mananci. Toti romanii trebuie sa le consume

Stiai ca exista alimente care nu ingrasa, indiferent de la ora la care le mananci? Nutritionistii recomanda ca toti romanii sa le consume cu cea mai mare incredere. Alimente care nu ingrasa Specialistii in nutritie vorbesc adesea despre legume si fructe care au calorii negative. Conform acestora, indiferent de cantitatea consumata sau ora la care .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din .

Plantele periculoase care te lasa fara aer. Multii romani le tin chiar in dormitor!

Specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator. Potrivit acestora, unele plante de apartament au efecte negative asupra sanatatii organismului uman. Afla din materialul de mai jos care sunt plantele periculoase. Plantele ce te lasa fara aer in casa. Absorb oxigen si elibereaza dioxid de carbon. Casa trebuie sa fie o oaza de liniste si o .

Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020. Surpriza majora pentru toti romanii care depun azi un bilet

Toti romanii care au depus un bilet la Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020, vor avea parte de o surpriza majora, intrucit Loteria Romana sarbatoreste 114 ani de activitate, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )