Libnet.ro
UNICEF

19:45

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Playtech Playtech,
Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din . continuă pe Playtech

Banca Transilvania ofera asa ceva pentru zeci de mii de romani, dar prea putini stiu asta

Evenimentele din 2020 a fortat bancile sa se digitalizeze mai rapid. Iar Banca Transilvania are o optiune de care clientii ar trebui sa stie. ii scapa de foarte multe batai de cap. Banca.

LIDL Romania, anunt major pentru toti romanii care cumpara de la ei. Ce se intampla

LIDL Romania a facut un anunt major pentru toti cei care fac cumparaturi in magazinele sale. LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti romanii. Ce anuunta lantul de magazine vezi un pic mai jos. LIDL Romania a facut cel mai important anunt pentru clientii sai din Romania. Ce se intampla in lantul de .

iti parchezi masina in fata blocului? Avertismentul emis de Politie pentru toti romanii! Atentie mare

Politia avertizeaza romanii care isi parcheaza masinile in fata blocului. Acestia pot avea neplaceri. Este vorba de un fenomen care a luat amploare in Romania. Ce avertizeaza politia. Ce poti pati daca parchezi masina in fata blocului Fenomenul de furt a luat amploare si romanii se pot trezi fara o anumita piesa de la masina.

Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Dupa ce in 2018 romanii s-au confruntat cu pesta porcina africana si au ramas fara animale, iar sfarsitul lui 2019 a venit cu criza virusului SARS-CoV-2, care a facut victime in randul oamenilor si inca face, se pare ca anul 2020 va fi marcat de o noua situatie alarmanta, exceptand pandemia. Romania, Polonia si Ungaria .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Monica Anisie: Transportul va fi gratuit pentru toti elevii

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca transportul in Romania va fi gratuit pentru toti elevii. Este primul an in care transportul va fi gratuit pentru elevi, toti elevii. Am transmis procedura pentru asta. incepand de maine, elevii vor circula cu carnet de elev. Sa duca carnetele pentru vizat, a precizat Monica Anisie.

Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020. Surpriza majora pentru toti romanii care depun azi un bilet

Toti romanii care au depus un bilet la Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020, vor avea parte de o surpriza majora, intrucit Loteria Romana sarbatoreste 114 ani de activitate, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020.

Vestea zilei pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. S-a intamplat la pompa in ultimii 3 ani

Aceasta este vestea zilei pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Pretul benzinei a fost depasit de cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astfel, pe 11 septembrie, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, in timp ce cea mai ieftina motorina se comercializa cu 4,24 .

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )