Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alerta pentru cei care stau la bloc! Amenzi de mii de lei daca ai asa ceva la apartament

Playtech Playtech,
Alerta pentru cei care stau la bloc! Amenzi de mii de lei daca ai asa ceva la apartament

Statul la bloc vine si cu o serie de responsabilitati de care e bine sa stii. in caz contrar risti sa te trezesti cu amenzi serioase. Recent ti-am zis delegea nr. 1962018 care acopera. continuă pe Playtech

Amenzi si de 10.000 de lei pentru cei care stau la bloc. Cinci lucruri pe care nu trebuie sa le faca niciodata un proprietar de apartament

Legislatia e destul de stricta cand vine vorba de proprietarii de apartamente. Si ca sa eviti amenzile destul de usturatoare e bine sa stii ce obligatii aici. Pe scurt, legea nr.

VIDEO Gabriela Firea sustine ca a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale

Municipalitatea a eliminat, pe cat posibil, birocratia pentru cei care vor masa calda de la cantinele sociale ale Primariei Capitalei, a anuntat, primarul general, Gabriela Firea.

Majestatea Sa Margareta, mesaj pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici: Sunt impresionata

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coronei, a transmis, marti, un mesaj video, in care isi exprima recunostinta si admiratia pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici in aceasta perioada de pandemie, precum si pentru cei care au avut grija de cei apropiati.

Arafat: Din aceasta noapte, cei care ajung in tara se izoleaza la domiciliu, indiferent de unde vin. Cei care nu au posibilitatea pot opta pentru carantina institutionalizata, cu suportarea costurilor

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a prezentat, joi seara, masurile de urmat pe durata starii de alerta. El a reiterat ca cei care se intorc in tara au obligatia sa se izoleze la domiciliu, indiferent de tarile din care vin.

Vestea exceptionala pentru romanii care au cont bancar: se intampla cu zeci de mii de clienti

De la inceputul pandemiei de coronavirus, Guvernul a creat cadrul legal pentru romanii afectati de criza coronavirus. BRD a facut acum un bilant. BRD anunta ca, de la jumatatea lunii martie,.

Carantina institutionalizata nu mai este obligatorie pentru romanii care se intorc din strainatate. Ramane valabila autoizolarea la domiciliu

Romaniatrece de lastarea de urgenta la starea de alerta incepand cu15 mai,astfel camasurile de izolare si distantare sociala incep sa fierelaxate gradual. in continuare.

ITALIA: Decret Relansare : Bonus permanent de 1.000 de euro pentru cei din sistemul medical

Decretului Relansare din Italia prevede alocarea 3. 250 miliarde de euro pentru ingrijiri primare, spitale, personal si alte 3. 800 de contracte de specialitate, bonus permanent de 1. 000 de euro pentru lucratorii din sanatate in prima linie in lupta cu pandemia si prelungirea starea de urgenta pana la 31 ianuarie 2021.

Raed Arafat: Nu sunt pentru amenzile la care lumea sa iti rada in nas cand le dai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, considera ca amenzile pentru romanii care incalca restrictiile impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului trebuie sa fie stabilite astfel incat lumea sa nu le rada in nas politistilor sau jandarmilor care dau aceste sanctiuni.

Mesaje dulci pentru angajatii care lucreaza remote, solutia unui brand de ciocolata belgiana pentru a trece peste criza cauzata de COVID-19

Chiar daca vanzarile au scazut fata de perioada similara a anului trecut, Chocolissimo, unul dintre cele mai cunoscute branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, este o afacere care a facut fata cu brio ultimelor doua luni. Principalele motive.

Pedeapsa inedita pentru indonezienii care nu respecta distantarea sociala

Indonezienii care incalca regulile de distantare sociala impuse din cauza epidemiei de COVID-19 la J.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )