Libnet.ro
UNICEF

11:00

Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr. Reactia antrenorului

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, cadou de 50.000 de euro pentru Reghe Jr. Reactia antrenorului

Anamaria Prodan nu se zgarceste niciodata cand vine vorba de cadouri, in special daca e vorba despre familie. Ce i-a cumparat lui Reghe Jr. de ziua lui si cum a reactionat antrenorul cand a vazut? Anamaria Prodan, cadou de 50. 000 de euro pentru Reghe Jr. Impresara sportiva adora sa-si investeasca banii in lucruri luxoase pentru . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, prinsa in fapt! A incercat sa ascunda totul de camerele de filmat, dar s-a aflat acum

Anamaria Prodan a fost surprinsa de camerele de filmat, fara a sti de fapt ca totul se va afla cat mai curand. Totul s-a petrecut in timpul filmarilor din noua emisiune, Prodanca si Reghe, Pretul Succesului. Anamaria Prodan, prinsa in fapt! Anamaria a incercat sa fenteze de multe ori camerele de filmat, in timpul noului .

Anamaria Prodan, gest incredibil pentru fiul lui Reghecampf. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Anamaria Prodan a facut un gest formidabil pentru fiul lui Reghecampf. Vedeta nu s-a lasat usor si a dovedit ca are o viata plina de succes, permitandu-si sa faca cadouri pe masura. Anamaria Prodan, gest incredibil pentru fiul lui Reghecampf Anamaria Prodan, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul romanesc, a facut un gest .

Dan Alexa rupe tacerea despre relatia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou impreuna, mai puternici ca niciodata

Dupa ce Alexa a retrogradat cu Dunarea Calarasi si a fost dat afara de la Astra pentru rezultate slabe, toti credeau ca Alexa nu o sa mai antreneze doar in Liga a 3-a iar Anamaria Prodan nu o sa mai reuseasca sa-l mai readuca la vreo echipa din fotbalul romanesc. Dan Alexa rupe tacerea despre .

AGENTIILE DE PRESA: China injecteaza 70 de miliarde de euro pentru a sustine economia

Banca Centrala a Chinei a redus vineri nivelul rezervelor minime obligatorii, pentru a doua oara de la inceputul anului, eliberand 550 miliarde de yuani 70,6 miliarde de euro) pentru sustinerea unei economii afectate de pandemia de coronavirus, transmit Reuters si AFP.

Generali va crea un fond de pana la 100 milioane euro pentru a combate criza Covid-19

Consiliul de Administratie al Assicurazioni Generali a aprobat, intr-o intalnire prezidata de Gabriele Galateri di Genola, crearea unui Fond International Extraordinar de pana la 100 de milioane de euro dedicat luptei impotriva situatiilor de urgenta Covid-19 la nivel international.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )