Libnet.ro
UNICEF

23:30

Generali va crea un fond de pana la 100 milioane euro pentru a combate criza Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Generali va crea un fond de pana la 100 milioane euro pentru a combate criza Covid-19

Consiliul de Administratie al Assicurazioni Generali a aprobat, intr-o intalnire prezidata de Gabriele Galateri di Genola, crearea unui Fond International Extraordinar de pana la 100 de milioane de euro dedicat luptei impotriva situatiilor de urgenta Covid-19 la nivel international. continuă pe Ziarul Bursa

40 milioane euro, pentru startup-uri europene de educatie, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene de tehnologie in domeniul educatiei edtech) vor putea obtine finantari dintr-un nou fond de investitii in valoare de 40 de milioane de euro, lansat recent.

PENTRU ANUL IN CURS Brandul de cafea Meron previzioneaza o cifra de afaceri de 4 milioane euro

Afacerea si-a dublat valoarea in ultimii doi ani, de la 1,2 milioane euro, cifra de afaceri din 2018, la 2,5 milioane euro, la sfarsitul anului trecut * Meron vizeaza extinderea pe plan international Meron, unul dintre brandurile din industria cafelei de specialitate din tara noastra, previzioneaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 4 milioane euro. Obiectivul de crestere cu 60% fata de valoarea anului 2019 se bazeaza pe planuri ambitioase de extindere atat la nivel national, cat si international. Pe parcursul lui 2020, brandul isi propune sa deschida opt noi locatii in tara - in Targu Mures, Cluj-Napoca, Brasov, Bistrita, Bucuresti si Sibiu, prima din acest an fiind la Targu Mures.

AGENTIILE DE PRESA: China injecteaza 70 de miliarde de euro pentru a sustine economia

Banca Centrala a Chinei a redus vineri nivelul rezervelor minime obligatorii, pentru a doua oara de la inceputul anului, eliberand 550 miliarde de yuani 70,6 miliarde de euro) pentru sustinerea unei economii afectate de pandemia de coronavirus, transmit Reuters si AFP.

Comisia Europeana anunta investitii de 25 miliarde euro pentru combaterea coronavirusului

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, anunta investitii considerabile de 25 de miliarde de euro pentru combaterea coronavirusului si precizeaza ca vor fi folosite toate instrumentele pe care Comisia le are la dispozitie pentru a se asigura ca economia Europei trece cu bine prin acest moment.

Coronavirus: Italia aloca 25 MILIARDE de euro pentru atenuarea efectelor economice

Guvernul italian va aloca 25 miliarde de euro pentru a ajuta economia sa faca fata impactului epidemiei de coronavirus, a declarat miercuri premierul Giuseppe Conte, transmite Reuters.

Se fac inscrieri online: Fonduri europene de 164 milioane Euro, puse la bataie acum, pentru startup-uri si IMM-uri cu tehnologii utile in lupta impotriva coronavirus COVID-19

Startup-urile si firmele mici si mijlocii IMM), inclusiv din Romania, sunt invitate sa aplice urgent pentru fonduri europene, intr-o noua sesiune, cu un buget total de 164 de milioane de euro, prin Acceleratorul EIC, pentru a dezvolta tehnologii si inovatii care ar putea ajuta la lupta impotriva coronaviruslului COVID-19.

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a alocat 72 milioane lei pentru lucrarile la infrastructura de irigatii

Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF) a alocat pentru campania de irigatii din acest an in total 72 milioane de lei pentru lucrarile de intretinere si reparatii aferente infrastructurii principale de irigatii apartinand ANIF, pentru energia electrica necesara functionarii statiilor electrice de pompare si pentru apa preluata din sursa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )