Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Playtech Playtech,
Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana . continuă pe Playtech

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Unde e cea mai ieftina benzina din Romania si cum o gasesti

Primele zile din 2020 au venit cu o veste buna si una proasta. Benzina s-a ieftinit, apoi s-a scumpit. Totusi, unde gasesti cea mai ieftina benzina din Romania? Din fericire, exista un.

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Aceasta este cea mai mica insula din lume: cum a castigat locul in Cartea Recordurilor

Printre performantele trecute in Cartea Recordurilor se numara si o insula. Intitulata Just Room Enough Island, aceasta se afla la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Insula Just Room Enough se afla in posesia familie Sizeland inca din anii `50. Este parte componenta a Arhipelagului celor 1000 de Insule si e foarte mica.

Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

Vine URGIA peste ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! ANUNTUL facut de meteorologi

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Cod rosu de frig in India: cea mai rece zi din ultimul secol, inregistrata in Capitala

Capitala Indiei, New Delhi, a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura din ultimul secol, in contextul in care val de frig afecteaza partea de nord a tarii, determinand meteorologii sa emita un cod rosu.

Cea mai buna handbalista din lume e fericita ca se termina 2019. Cristina Neagu: Nu pot decat sa sper ca anul ce vine va fi mult mai bun

Cristina Neagu, cvadrupla castigatoare a Balonului de Aur - performanta fara precedent in handbal, spune ca 2019 a fost un an greu pentru ea si ca este fericita ca se termina. 2019 a.

Francul elvetian a explodat! Cea mai mare cotatie din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7793 leieuro, in crest.

FOTO Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )