Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Adevărul Adevărul,
FOTO Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti. continuă pe Adevărul

Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

Moment special in prima zi a anului 2020, la Galati. O familie cu sapte copii a primit cea mai inalta distinctie arhiepiscopala pentru mireni

Momentul s-a petrecut in cadrul unei ceremonii deosebite, dupa Sfanta Liturghie din ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare. De fata au fost numerosi credinciosi, dar si cei 100 de copiii aflati in grija Centrului Filantropic Vasile cel Mare.

Cod rosu de frig in India: cea mai rece zi din ultimul secol, inregistrata in Capitala

Capitala Indiei, New Delhi, a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura din ultimul secol, in contextul in care val de frig afecteaza partea de nord a tarii, determinand meteorologii sa emita un cod rosu.

India, lovita de un val puternic de frig: New Delhi s-a confruntat, luni, cu cea mai scazuta temperatura de peste un secol

Capitala Indiei, New Delhi, s-a confruntat luni cu cea mai scazuta temperatura de peste un secol, pe fondul unui val puternic de frig in partea de nord a tarii, informeaza marti BBC preluat de Agerpres.

Care este cea mai buna zi sa incepi o dieta

Te-ai hotarat sa tii cura de slabire, ca sa dai jos ce ai acumulat de Sarbatori? Afla care este cea mai buna zi sa incepi o dieta.

Aceasta este cea mai mica insula din lume: cum a castigat locul in Cartea Recordurilor

Printre performantele trecute in Cartea Recordurilor se numara si o insula. Intitulata Just Room Enough Island, aceasta se afla la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Insula Just Room Enough se afla in posesia familie Sizeland inca din anii `50. Este parte componenta a Arhipelagului celor 1000 de Insule si e foarte mica.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

Asa faci cea mai buna FRIPTURA la cuptor. Reteta SPECIALA pentru Revelion

De pe masa de Revelion nu poate lipsi friptura la cuptor. Iata cea mai buna reteta. Se prepara foarte usor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )