Libnet.ro
UNICEF

14:45

Florin Ristei, adevarul despre relatia lui cu Delia, colega de la X Factor. Ce a existat intre ei

Playtech Playtech,
Florin Ristei, adevarul despre relatia lui cu Delia, colega de la X Factor. Ce a existat intre ei

Florin Ristei este unul dintre concurentii care a reusit sa castige marele premiu la emisiunea de talente X Factor, de la Antena 1. Se intampla in anul 2013, cand Florin Ristei facea senzatie pe scena X Factor, in echipa inegalabilei Delia. Florin Ristei a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Delia Acum, la . continuă pe Playtech

Elena Gheorghe, adevarul despre boala: Culegem ce am semanat! Ce se intampla cu ea

Artista povesteste despre cea mai dura lectie pe care a primit-o de la viata. Elena Gheorghe a impartasit totul cu fanii sai. Ce se intampla cu Elena Gheorghe. Aceasta spune adevarul despre boala. Una dintre cele mai discrete personaje din showbiz, Elena Gheorghe lanseaza de ceva vreme, diferite mesaje pe retelele de socializare. Dupa ce .

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )