Libnet.ro
UNICEF

23:30

Papa Francisc s-a vaccinat anti-covid. Prima reactie de la Vatican

Playtech Playtech,
Papa Francisc s-a vaccinat anti-covid. Prima reactie de la Vatican

La Vatican a inceput campania de vaccinare impotriva coronavirusului, iar Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost imunizat chiar din prima zi, sustin unii jurnalisti ai suveranului pontif, relateaza AFP. Papa Francisc s-a vaccinat anti-Covi-19 Sfantul Scaun nu a confirmat inca aceasta informatie, insa purtatorul de cuvant al papei Francisc, Matteo Bruni, . continuă pe Playtech

Papa Francisc a fost vaccinat anti-COVID-19:Este o alegere etica, deoarece nu te joci doar cu viata ta, ci si cu viata altora

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, s-a vaccinat miercuri impotriva COVID-19, in prima zi a campaniei de vaccinare organizata de catre statul Vatican, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Papa Francisc a fost vaccinat anti-Covid la Vatican

Papa Francisc s-a vaccinat miercuri, 13 ianuarie, impotriva Covid-19, in prima zi a campaniei de vaccinare organizata de catre statul Vatican. Doi jurnalisti, de la cotidianul argentinian La Nation si de la.

Papa Francisc, vaccinat anti-Covid la Vatican (presa)

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, s-a vaccinat impotriva Covid-19 miercuri, in prima zi a campaniei de vaccinare organizate de micul stat Vatican, conform informatiilor a doi jurnalisti apropiati de suveranul pontif, transmite AFP.

Papa Francisc s-a vaccinat impotriva COVID-19

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a fost vaccinat impotriva COVID-19, astazi, in prima zi a campaniei de vaccinare organizata de Vatican, conform unor jurnalisti apropiati suveranului pontif.

Papa Francisc s-a vaccinat impotriva COVID-19 in prima zi a campaniei la Vatican

Papa Francisc, in varsta de 84 de ani, a primit, miercuri, vaccinul impotriva coronavirusului la intrarea in sala de audiente Paul al VI-lea din Vatican.

Papa Francisc intareste rolul femeii in cadrul Bisericii Catolice. Ce prevede noua lege

Papa Francisc a schimbat luni legea Bisericii Romano-Catolice, permitand astfel femeilor sa aiba un rol mai important, insa a reiterat ca ele nu pot avea calitatea de preot, relateaza Reuters.

Papa Francisc siderat de violentele de la Washington

Papa Francisc s-a declarat siderat de violentele care au avut loc miercuri la Capitoliul din Washington, potrivit unui interviu acordat postul italian de televiziune Canale 5.

Papa Francisc se declara socat de violentele de la Washington

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a declarat a fi siderat de violentele din capitala Statelor Uni.

Papa Francisc condamna violentele din SUA: Merg pe un drum impotriva democratiei, impotriva binelui comun

PapaFrancisc s-a declarat siderat de evenimentele violente ce s-au petrecut la Capitoliul dinWashington, intr-un interviu acordat postul italian de televiziune Canale 5. Papa Francisc.

Papa Francisc, siderat de violentele de la Capitoliu. Chiar si-n mediile cele mai evoluate exista mereu ceva in neregula

Papa Francisc a condamnat violentele care au avut loc miercuri la Washington, intr-un interviu acordat postului italian de televiziune Canale 5.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )