Libnet.ro
UNICEF

18:15

Papa Francisc condamna violentele din SUA: Merg pe un drum impotriva democratiei, impotriva binelui comun

B1 B1,
Papa Francisc condamna violentele din SUA: Merg pe un drum impotriva democratiei, impotriva binelui comun

PapaFrancisc s-a declarat siderat de evenimentele violente ce s-au petrecut la Capitoliul dinWashington, intr-un interviu acordat postul italian de televiziune Canale 5. Papa Francisc. continuă pe B1

Iulian Fota, despre violentele din SUA: Lasa un sentiment de ingrijorare in randul aliatilor O tara care are tensiuni interne atat de mari nu isi poate indeplini toate obligatiile

Analistul de politica externa Iulian Fota a comentat joi seara pentru B1 TV incidentele tensionate din SUA, precizand ca violentele de la Capitoliul american arata ca democratia poate deveni fragila in.

Bursele americane, la record maxim dupa violentele din SUA

Investitorii asteapta stimulente economice Pietele actiunilor din SUA au atins noi niveluri maxime record ieri, dupa o zi agitata de revoltele din Washington DC, care s-a incheiat in cele din urma cu validarea oficiala a victoriei democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale care au avut loc in 3 noiembrie 2020. Avansul burselor a fost generat de sperantele legate de viitorul economiei americane, care va beneficia de stimulente.

Bill Clinton condamna violentele din Washington

Fostul presedinte american Bill Clinton a denuntat violentele care au avut loc miercuri la Capitoliu si a declarat ca atacul a fost alimentat mai mult de patru ani de politici otravitoare.

Elon Musk da vina pe Facebook pentru violentele din SUA

Seful Tesla si SpaceX, Elon Musk, a gasit prilejul sa-l atace din nou pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, cu care are o galceava mai veche.

Papa Francisc, siderat de violentele de la Capitoliu. Chiar si-n mediile cele mai evoluate exista mereu ceva in neregula

Papa Francisc a condamnat violentele care au avut loc miercuri la Washington, intr-un interviu acordat postului italian de televiziune Canale 5.

Papa Francisc siderat de violentele de la Washington

Papa Francisc s-a declarat siderat de violentele care au avut loc miercuri la Capitoliul din Washington, potrivit unui interviu acordat postul italian de televiziune Canale 5.

Papa Francisc se declara socat de violentele de la Washington

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a declarat a fi siderat de violentele din capitala Statelor Uni.

Papa Francisc spune ca va fi vaccinat saptamana viitoare impotriva Covid-19:Este o alegere etica, pentru ca te joci cu viata ta, dar si cu vietile altora

Papa Francisc a declarat, sambata, ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva coronavirusului si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Papa Francisc se va vaccina saptamana viitoare impotriva Covid-19

Papa Francisc a declarat ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze. Cred ca este etic ca toti oamenii sa se.

Papa Francisc se vaccineaza saptamana viitoare: Exista o negare sinucigasa pe care nu stiu sa o explic

Papa Francisc a declarat ca se va vaccina impotriva Covid-19 si ii incurajeaza pe toti sa faca acelasi lucru, pentru a proteja atat vietile proprii, cat si pe ale celorlalti: Saptamana viitoare. Vom incepe aici, la Vatican. Si eu m-am programat. Trebuie sa facem asta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )