Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Playtech Playtech,
Tara din Europa care a interzis fumatul chiar si in fata barurilor. Unde mai ai voie sa-ti aprinzi o tigara

Multe tari au luat masuri drastice pentru a interzice fumatul in interiorul barurilor si al restaurantelor, tocmai pentru ca acest obicei e considerat nociv. Dar sunt guverne care merg si mai departe de atat si vor sa-i faca pe cetateni sa renunte complet la fumat. Legile anti-fumat au devenit la ordinea zilei mai peste tot . continuă pe Playtech

ELENA UNGUREANU, VISA: Romania, cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa

Romania are cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa, cu 10 terminale POS la 1000 de locuitori, in timp ce media europeana este de aproximativ 30 de terminale la 1000 de locuitori, a declarat, ieri, managerul de tara al VISA, Elena Ungureanu.

Sondaj Reuters: Leul romanesc, cea mai slaba performanta din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in.

Leul romanesc, valuta cu cea mai slaba performanta din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica.

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

Agresorul din Faget, care a ucis un om si a ranit alti cinci, a fost arestat preventiv

Barbatul de 33 de ani din Faget, care a omorat in bataie o persoana si a ranit alte cinci, a fost ar.

Structura din Antarctica care tradeaza o civilizatie disparuta: ce au gasit cercetatorii sub gheata

Daca ai avut din totdeauna o fascinatie sporita pentru continentul inghetat, descoperirile recente legate de Antarctica te vor incanta enorm. De-a lungul anilor, foarte multi exploratori au dezvoltat o fascinatie pentru Antarctica. inainte sa existe cele mai potrivite echipamente pentru aventuri in teritoriul inghetata, multi oameni de stiinta si-au riscat viata incerca sa afle daca .

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

Orban, atac la Firea: Bucurestiul este foarte departe de o administratie inteligenta. Sistemul de parcari e din epoca de piatra, iar cel de furnizare cu energie termica este cel mai inapoiat din Europa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca municipiul Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta, de la lipsa unui plan de urbanism, la parcari, piste pentru biciclisti sau sistemul de furnizare a energiei termice, despre care spune ca este cel mai inapoiat din Europa.

Imagini exclusive cu criminalul din Timis care a socat tara

In imaginile suprinse de catre o camera de supraveghere, Ionel Boldea arunca bicicleta furata de la cei doi soti, pe care i-a injunghiat in centrul orasului Faget si incearca sa intre cu forta intr-o.

Agricool. Cooperativa din Teleorman care vinde legume hypermarketurilor din Bucuresti

Andreea Stroe a prezentat, sambata in cadrul emisiunii Agricool, povestea unei familii de romi pentru care agricultura este singura sursa de venit. Familia Bujor a pus bazele singurei cooperative din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )