Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lidl face asta in toate magazinele din Romania: mare atentie la aceste produse

Playtech Playtech,
Lidl face asta in toate magazinele din Romania: mare atentie la aceste produse

In plina iarna, Lidl a venit cu un anunt deosebit pentru romani, atat pentru cei care stau mai mult acasa, cat si pentru cei care au de facut drumuri. inca de la inceputul saptamanii. continuă pe Playtech

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de.

Cod Rutier 2021. Cum poti scapa, de fapt, de amenzi. Secretul soferilor iscusiti din Romania

Conform noului Cod Rutier 2021, amenzile pe anul acesta ar fi trebuit sa creasca considerabil. Dar asta nu inseamna ca nu poti scapa de amenzi, daca esti putin atent in trafic. in afara de atentie, unii soferi au descoperit si anumite metode inedite de a scapa de amenzile din trafic. Cod Rutier 2021, si cuantumul .

Ce face in prezent Tolea Ciumac. Fostul sportiv a facut de ras autoritatile din Romania

Tolea Ciumac reuseste in continuare sa faca de ras autoritatile romane. Sunt aproximativ 3 luni de cand sportivul a fost dat in urmarire generala. Tolea Ciumac, dat in urmarire generala, umple retelele de socializare cu fotografii de acolo de unde se afla Tolea Ciumac reuseste de mai bine de trei luni sa isi bata joc .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

DigiSport: FOTO Cine e atleta din Romania care ridica 50 de tone de greutati pe saptamana! Va concura la Jocurile Olimpice

Alina Rotaru, cea mai buna atleta din Romania la saritura in lungime are un regim draconic de pregatire in drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021.

Orasul din Romania pe care britanicii vor sa il viziteze in 2021. Toata presa a scris despre el

Chiar daca pandemia a impus restrictii de calatorie in 2020, inceputul anului 2021 fiind si el timid in aceasta privinta, acum exista totusi sperante de voiaj, ce, poate, in viitorul apropiat sa se transforme in normalitate. Ziarul The Independent recomanda noua orase alternative din Europa pentru a fi vizitate in acest an. Printre ele se .

Se dau bani de la buget pentru copiii din Romania: sa nu mai fie burse ridicole

Elevii din Romania vor primi semnificativ mai multi bani in fiecare luna, daca se materializeaza o noua initiativa a ministrului Educatiei Sorin Cimpeanu. intr-o interventie televizata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )