Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Playtech Playtech,
Vestea momentului de la Kaufland: e pentru toti romanii, in toate magazinele

Kaufland are o veste foarte buna pentru toti clientii sai din tara. Ultimele oferte de la Kaufland se aplica in toate magazinele pe care lantul de hypermarketuri le are in momentul de. continuă pe Playtech

ANAF schimba regulile pentru toti romanii. Se intampla de luni pentru milioane de oameni

In baza unei Ordonante emise in vara, de la 11 ianuarie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) are acces direct la toate informatiile cu privire la conturile din banci persoanelor fizice si firmelor, arata un document oficial ANAF. ANAF schimba regulile pentru toti romanii incepand de la 11 ianuarie,Registrul central electronic pentru conturi de plati .

Veste ingrozitoare pentru toti romanii. Noua tulpina ucigasa covid-19 a ajuns in tara: ce simptome are o femeie

Medicii au dat o veste ingrozitoare pentru toti romanii. Din pacate, noua tulpina covid-19 din Marea Britanie a ajuns in tara. Iata ce simptome a prezentat femeia infectata cu varianta mai contagioasa a coronavirusului. Noua tulpina covid-19 a ajuns in Romania in noiembrie 2020, doctorii din Marea Britanie au descoperit o noua tulpina covid-19. Aceasta .

Se dau bani pentru toti romanii care fac asta: anuntul momentului de la o mare banca din Romania

Se intampla, uneori, ca o banca sa iti dea tie bani si sa nu-ti impuna prea multe conditii. Asa e cazul si acum si poti profita deja. Raiffeisen Bank a venit cu un anunt deosebit la.

Alimentele expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi

Exista o lista de alimente expirate pe care le poti manca, de fapt, fara sa ti se faca rau. Toti romanii fac aceasta greseala la cumparaturi. Despre ce greseala este vorba, cititi in articolul de mai jos. Sigur nu stiai asta. Exista o lista de alimente ce pot fi mancate dupa ce au expirat. Care .

Alimentele nocive pe care trebuie sa le eviti. Toti romanii trebuie sa renunte la ele, imediat

Ianuarie este luna dedicata celei mai populare promisiuni de dupa sarbatori: adoptarea unui stil de viata sanatos, inclusiv slabirea. Majoritatea oamenilor sunt de parere ca a manca sanatos inseamna sa consumi alimente cu un continut caloric scazut. Adevarat si nu prea, caci nu numai cantitatea conteaza, ci si calitatea produselor, cat si modul in care .

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru .

Lidl face asta in toate magazinele din Romania: mare atentie la aceste produse

In plina iarna, Lidl a venit cu un anunt deosebit pentru romani, atat pentru cei care stau mai mult acasa, cat si pentru cei care au de facut drumuri. inca de la inceputul saptamanii.

GRECIA: Carantina de 7 zile pentru toti calatorii care ajung cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE.

Se dau bani pentru toti acesti romani: in ce conditii profiti de pomana de la buget

In ciuda situatiei dificile din acest an, cu pandemie, scaderi salariale sau chiar disponibilizari, mai sunt si vesti bune. De la stat se vor da sute de lei pentru zeci de mii de romani. Pe 15.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )