Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple iNCHIDE una dintre cele mai faimoase aplicatii! Utilizatorii sunt DISPERATI

B1 B1,
Apple iNCHIDE una dintre cele mai faimoase aplicatii! Utilizatorii sunt DISPERATI

ITunes, aplicatia muzicala a Apple va fi desfiintata. Functiile ei vor fi preluate de alte aplicatii, strategia companiei americane fiind in schimbare. continuă pe B1

Apple inchide curand iTunes, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri ale companiei

Apple va renunta in cateva zile la iTunes, brand creat acum 18 ani. Este inca o dovada despre cat de mult s-a schimbat internetul, dar si industria muzicala in ultimii ani. Functiile iTunes vor fi preluate de mai multe aplicatii, strategia Apple fiind in schimbare.

Tetris, la 35 de ani: unul dintre cele mai vechi jocuri face valuri in continuare

In functie de varsta pe care o ai, anumite jocuri s-ar putea sa te fi impresionat mai mult sau mai putin. Indiferent insa de relatia pe care ai avut-o cu Tetrist, este imposibil sa nu fi.

Este DESPARTIREA MOMENTULUI in showbizul romanesc! Unul dintre cele mai LONGEVIVE cupluri a DIVORTAT!

Sportivul Marian Dragulescu si sotia lui au decis sa divorteze. Dupa mai multe incercari.

Toti fanii trebuie sa stie asta! Una dintre cele mai iubite trupe din Romania se intoarce pe scena!

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Azur, a pornit intr-o serie de concerte prin tara, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la infiintare. Biletele s-au pus in vanzare la pretul unic de 50 de.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai faimoase prezentatoare de stiri de la noi, dar aceasta are multe alte acctivitati in domeniul jurnalistic. Vedeta are o emisiune la radio si se ocupa de revista A List.

VIDEO Surpriza uriasa in box - Anthony Joshua, detronat de Andy Ruiz Jr: Mama, nu trebuie sa ne mai straduim

Americanul de origine mexicana Andy Ruiz a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului, invingandu-l prin KO tehnic in repriza a saptea pe britanicul Anthony Joshua, pe care l-a deposedat de centurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, IBF si WBO, in cadrul unei gale profesioniste care a avut loc sambata seara la arena Madison Square Garden din New York.

O noua TRAGEDIE LOVESTE muzica populara! Da, e vorba chiar de IRINA LOGHIN! Nu s-a mai putut face nimic!

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din tara, este foarte activa pe pagina sa de Facebook.

Iga Swiatek, una dintre surprizele de la Roland Garros: Cum a inceput sa joace tenis, accidentarea din ziua in care a implinit 18 ani si visul de a juca impotriva Simonei Halep

Iga Swiatek 104 WTA) este una dintre surprizele placute ale actualei editii de la Roland Garros. A implinit 18 ani pe 31 mai si a reusit sa ajunga pana in optimile Grand Slam-ului de la Paris la prima sa participare pe tabloul principal. intr-un interviu pentru WTA, tanara poloneza a povestit despre cum a inceput sa joace tenis, ce a determinat-o sa-si doreasca sa devina jucatoare profesionista si cum s-a accidentat chiar de ziua ei. Swiatek a marturist ca unul din visurile sale era sa joace impotriva Simonei Halep, precizand ca si o infrangere in fata numarului 3 WTA ar fi frumoasa.

PNL, cele mai multe mandate in Parlamentul European

Rezultatele la alegerile europarlamentare din 26 mai prezentate, ieri, de Biroul Electoral Central, confirma situatia de luni. Partidul National Liberal este castigatorul acestui scrutin, cu 27% din voturile alegatorilor. Batalia pentru locul al doilea a fost apriga pana in ultimul moment, intre social-democrati si Alianta 2020, diferenta dintre cele doua formatiuni politice fiind foarte mica. in final, pe locul al doilea in optiunile alegatorilor s-a clasat Partidul Social Democrat cu 22,5% din voturi, urmat de Alianta 2020 USR - PLUS care a obtinut 22,4%. Diferenta dintre PSD si USR-PLUS este extrem de mica, de doar 13. 000 de voturi.

Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

In cautarea corpului regasit, de Vintila Mihailescu, a fost cea mai cumparata carte la Polirom, iar Nemira a vandut cele mai multe exemplare din Foc si Sange, de George R. Martin. Catelusul schiop, de Elena Farago, a fost preferata la Arthur retro, Casa bantuita, de Shirley Jackson, a fost favorita la Litera, iar Curtea Veche a avut succes cu volumul presedintelui Iohannis - EU. RO - Un dialog deschis despre Europa.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )